• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Veet Gibi Bir Ürün Kullanan Var mııııııı???

senemcik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2007
354
2
116
41
İzmir
kızlar veet gibi sürdükten sonra yıkanıpta tüylari yok eden bir şey varmı kullanan varmı yardım lütfen zırnık denedim onun dışında....

tüy dökücü kremlerden bahsediyorsun sanırım ,piyasada bi çok marka var,depitak gibi, ama bu kremler jılet gibi çıkarır sert ve kalın çıkar tüyler kısa sürede çıkar hem de sir ağda en güzeli cnm....

katılıyorum hayatım tüy dökücü kremler aynı jilet gibi temizliyo ve sert çıkıyo tüyler en güzeli agda hem pürüssüs hemde uzun zaman alıyo çıkması sevgiyle kal

en temizi tabiki ağda veya imkanın varsa lazer epilasyon...
ama çok acil zamanlarda benim kullandığım oldu veet köpük tüy dökücü kılların çıkarken ucu küt çıktığı için kötü duruyodu..tıpkı jilet işlemindeki gibi..karar senin tabiki..a.s.

cbnm bende denedim veetin ağda bantlarını bacaklarım için sadece ama çünkü sadce bacaklar için uygun rahat kullanıyosun ama genital bölge için çok zor sadece normal ağda denemeni öneririm ilk başlarda oldukça acı çekiyosun ama 3.almada artık acı falan kalmıyo en azından tüylerin zyıflaşıyo ve bence değer çünkü 1 ay rahat ediyosun..

arkadaşım ben veet kullanıyorum ..yeşil kutulu olanından ve tuylerımde azalma var hatta artık öyle çabukta çıkmıyor sanki ağda yapmışım gibi geç cıkıyor tüylerim cıkanlar ise sert degıl .yanı ben veet tavsıye ederım ..bunun dışında bır kez kampanyada diye ipek tüydökücü almıştım ama malesef dökmedi tüylerimi .veet kullandıgımda ise sürer sürmez dökülüyor hepsi birşey kalmıyor ayrıca kokusuda cok hoş ve yumuşacık yapıyor bacaklarımı

Tüy dökücü kremler, kılı kökten almıyor, bu bakımdan ne jiletten ne de epilatörün traş başlığından bir farkı yok...Ama uygularken bir yeri kesme olasılığının olmaması güzel...Yalnız yüz bölgesine asla yapılmamalı bence hem yüz hassas bir bölge her şey sürülmemeli ayrıca oradaki kılları kökten almadığı için uzayan kıllar daha sert çıkar...

bu kremler nasıl bişilerse tüyü yakıyor resmen..zaten ciltte de önerilenden fazla tutulmaması gerekiyor..regl olnlar veya hamileler de doktora sormadan kullanamıyor...spatula ya da özel süngeriyle temizliyorsun kremi ya da köpüğü, bu sırada sanki tüy kökünden geliyor gibi sanıyorsun ama iki gün sonra patır patır çıkıyorlar, aynen jiletle almış gibi...ama acil durumlarda yaptım ne yalan söööölim ama bacaklarıma ve koltukaltıma sadece...yüz için olanı da mı varmış..valla tavsiye etmem ya, sonra hep onunla almak zorunda kalırsınız...

Canım tüğ dökücü kremleri kesinlikle tavsiye etmiyorum zamanında büyük sözü dinlemeyip kullandım pişman oldum en iyisi ya epilatör cihazı ya da sir ağda

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back