Veet ağda bandı kullananlar

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
118
Kızlar ağda bandı alıcam yeni çıkan easy gel wax olandan fiyatı biraz yüksek diğer ağda bantlarına göre. Ben hiç kullanmadım, kullananlar var mı memnun musunuz yada ne önerirsiniz? Genitalde falan da kullanabileceğim iyi alan bişey olsun, Fikirlerinizi almak istiyorum.

illa veet de şart değil ağda bandı kullanan varsa bahsettiğim şekilde lütfen yazsın bilmeyenler de fikir edinir

Gel vax olayını ilk kez duydum, onu bilemem. Veet'in normal ağda bantlarını kullandım bacak ve yüz için. Hiç memnun kalmadım. Tüylerin yarsı kalıyor. Göz altı bölgeme yanlışlıkla fazla uygulamışdım yara oldu. En kötüse yapışkanlık hissi. Temizlemesi azcık zor.

Bu yeninin farkı ne?

bilmiyorumki bende kullanmadım hiç o yüzden elbet kullanan vardır diye sorayım dedim kimse bişey yazmıyor kullanan varsa blgi alırdık önceki açtığım konuda genital bölge ile ilgili soru sormuştum 1 kişi veet ağda bandıyla aldığını yazmış başka kimse yorumda bulunmadı ağda bandı kullanan mı yok bilemedim

Eski konuları araştır derim. Karşına çıkar belki. Ben şu aralar elle kullanılan ağdaya yöneldim, şeker ağdasını araştırıyorum.
Yapışkanlık hissine dayanamıyorum, canım çıkıyor temizleyene kadar. Genitalde düşünemiyorum bile. Yapışmayan, kuruca çeken ağda daha iyi olur bence.

Burdayım bende, umarım bilen biri çıkar

İnşallah :) Bende ağda ısıtma derdinden sıkıldım baya uzun sürüyor pratik olsun diye tene yapışıp da tüyleri almayan ağda bantları var ya onlardan olmasın diye araştırıp duruyorum bakalım yorum da gelmiyor gelse iyi kötü fikir ediniriz bakalım yazan çıkar belki buralardayız nasılsa :)

U
Bildiğim kadarıyla veet en iyisi marka olarak.

U

Bildiğim kadarıyla veet en iyisi marka olarak.
bütün markaları alıcam bu gidişle zaten bide A101de Lure markasını gördüm geçen gün araştırdım ama yorum yok bunlar bide iki çeşit oluyor ya normal ciltler ve hassas ciltler acaba aynı performası veriyor mu onu da bilmiyoruz ki hangini alıcam

ben remove ağda bantlarını kullanıyorum . hiç tüy bırakmıyor çok güzel gratislerde, rossmannlarda var tavsiye ederim.

O hiç güzel değil ya denemiştim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…