• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

veeee bende hamileyimmmmm :)

pokahontas

RabbimEYLÜL'ÜM ve NİSAN'IM sana emanet 🙏
Pro Üye
13 Ocak 2009
4.913
401
698
Arkadaşlar ne diyeceğimi bilemiyorum... ne desem az gelir.. çok ama çok mutluyum.. Allahım inşallah isteyen herkese nasip etsin.. amin..

dualarınızı esirgemeyin ....

Arkadaşlar ne diyeceğimi bilemiyorum... ne desem az gelir.. çok ama çok mutluyum.. Allahım inşallah isteyen herkese nasip etsin.. amin..

dualarınızı esirgemeyin ....

canım hamilemisin çook sevindim Allah kucağına almayıda nasip eder inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::66::66::66::66::66::71::71::71::71::52::52::52::52: sende bize dua et canım sendede pko vardı dimi bende yarın rahim filmi çektirecem klomen çatlatma iğnesi işe yaramadı bakalım bundan sonra ne olacak:97:

hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip eyler inşallah.
bu arada rabbim isteyen herkese nasip etsin :34:

hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inş....:nazar:
darısı olmayanlara .....:emir_bebek:

Amin cnm çok saol.. Allah razı olsun. Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah..

canım hamilemisin çook sevindim Allah kucağına almayıda nasip eder inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::66::66::66::66::66::71::71::71::71::52::52::52::52: sende bize dua et canım sendede pko vardı dimi bende yarın rahim filmi çektirecem klomen çatlatma iğnesi işe yaramadı bakalım bundan sonra ne olacak:97:

çok teşekkür ederim canım benim yaaaa... Allahım inşallah en kısa zamanda sana da nasip kısmet eder..
canım yok bende pko.. hsg 2 ay önce çektirmiştim... bi sorun yoktu filmde.. inşallahhhhhhhhhhhh ama inşallahhhhhh senin haberlerinide alıcazzzz çok yakındaaa arkadaşım...

hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip eyler inşallah.
bu arada rabbim isteyen herkese nasip etsin :34:

amin canım benim amin... rabbim herkese nasip etsin .. hayırlısı ile sağlıklısı ile inşallah

Canımmm :)) hiç bakmam böyle topiklere ama biri beni dürttü resmen :))
meğerse hamiş arkadaş eski dostlardanmış :))) çok sevindim inanki ...
uzun uğraşlar verdiğini biliyodum .. hakettin sen anneliği ...
inş başa dek götürsün allahım .. sağlıcakla kucağına alıp büyütmek nasip olsun :)
tebrikler ... darısı isteyenlere olsun inş ...
bu da sana :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

çok sevindim canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
isteyen herkesin ebebği olsun inş
bende 6ay önce anne oldum
hayatta en çok istediğim şeydi

gördüğün anda dünya duracak, sadece 2niz olacaksınız
o zaman bol bol kokla, öp onu

doğum ne zaman?

çok sevindim canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
isteyen herkesin ebebği olsun inş
bende 6ay önce anne oldum
hayatta en çok istediğim şeydi

gördüğün anda dünya duracak, sadece 2niz olacaksınız
o zaman bol bol kokla, öp onu

doğum ne zaman?

canım allah razı olsun cok teşekkür ederim. doğum 17 mayıs gözküyor kısmetse..

Arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Allah ım herşeyi gönlünüze göre versin

Allah analı babalı büyütsün.Çok farklı bi histir eminim.Aşermeyi sonuna kadar hakediosun istedgin şımarıklı yapmalısın bence:)

Tebrik ederim, çok mutlu olmalısın. Darısı olmayanların başına diyorum. Allahım sen görüyorsun :)

Back