Veeee annemin evini süsledimm

ay tijjencim yaaaaaaaaaaa sen ne beceriklisin böyle harika şeyler yapıyorsun sen bayıldım işlerine ah keşke bende yapabilsem....ama ben maymun iştahlıyımdır işe başlarım yarım bırakır diğerine geçerim çabuk sıkılırım cinsim biraz

tatlım eh işte elimden geldiğince bişiler yapmaya çalışıyorum yoksa kafayı yerim kız
eve hapis bi hayat kikikikik
elimdeki işi bitirmeden başka bir işe geçmeyi sevmiyorum bitmesi gerekir
yoksa yarım kaldımı kalır valla :)
hadi sende az gayret et kim bilir ne güzel şeyler yapacaksın :)

tijeen cim, annene hediye olarak senin gibi bir evlat yeter bence :eek: canim allah sanada senin gibi hayirli evlatlar nasip etsin ins :Saruboceq: bizede tabi kaydirigubbakcemile3 gule gule kullansin annecinde hepsini.. optum kaydirigubbakcemile5

güzel sözlerin için çok tşkler canım saoll
hayırlı bir evlatmıyım bilmem ama kayınvalidem olsun anacım olsun kıyamıyorum onlara yaa
valla ne yapsam ne etsem azdır diyorum

çok hoş olmuş tuvalet kağıdından yapılıyo demi o kabartma süslemeler? benim babamda bi ara merak sarmıştı öyle şeylere çok hoş oluyo gerçekten

çok hoş olmuş tuvalet kağıdından yapılıyo demi o kabartma süslemeler? benim babamda bi ara merak sarmıştı öyle şeylere çok hoş oluyo gerçekten

tşkler canım saol
parşömen kağıdı kullandım ama gazete,tkağıdı kulanan arkadaşlarda olmuştu :)

çok güzell olmuşlar canım ellerine sağlık..anneciğinde iyi günlerde kullansın

annelerimiz herşeyin en iisini hakediolar canım...bunlarda çokk güzel çalışmalar ellerine sağlık...a.s.

evettt canım haklısın bizi bu yaşa getiren onlar ne yapsak etsek azdır haklarını ödeyemeyiz
ayrıca senin çalışmaların yanında benimkiler solda sıfır kikikikiki

bayıldımm harika olmuş ellerine sağlık tijen annen iyi günlerde kulansın canım

X