Veeee annemin evini süsledimm

tijeen

www.tijeence.blogspot.com
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
2.881
889
Anneme güzel bir ahşap boyama ayna çalışmıştım,
şubat tatilinde izmire gittiğimde hediye ettim,
anacımın çeğizinden olan sandığını da aynadaki işlemi uyguladım ,süsledim
babam duvara çivi çakma konusunda baya bi homurdandı kızdı
ama zafer bizim oldu kikikikiki
bence çok şık ikili oluşturdular :) ne dersiniz?

1phto0002.jpg

2phto0018.jpg

3phto00027.jpg

4phto0008.jpg

karşı duvarı içinde 2 tane kurdela nakışı pano çalışmıştım onlarıda astık harika oldu yaaa
el emeğimi hediye etmek çok hoşuma gidiyor
annacıma kayınvalideme hediye etmek ap ayrı zevkli :)

5phto0007.jpg

phto0005n.jpg

phto00029.jpg

hayatım harika olmuş bunlar hele o sandık ve aynaya bittim, gel benim evide susle böyle nolurrrrrrrrrr
gule gule kullansın anneciğin...yanlız söyle annene o sandığın uzerini örtmesin guzelliği kapamasın :)

canım çok güzel olmuş ellerine saglık ayna ve sandık kosesı cok hosuma gıttı ozellıkle

hayatım harika olmuş bunlar hele o sandık ve aynaya bittim, gel benim evide susle böyle nolurrrrrrrrrr
gule gule kullansın anneciğin...yanlız söyle annene o sandığın uzerini örtmesin guzelliği kapamasın :)

inş. süsleriz kıs ne güzel olur ama bana ne hacet sen becerikli hatunsun süslersin
ki süslüyorsunda :)
tamam anacıma derim örtüyü kaldırsın :)

cok guzel olmus ellerıne saglık bızım evdekı sandıkta bole duruyo kosede kullanıssız kald nasıl yaptıgını tarıf edebılırsen bende uygulamak ısterım boyle guzel bır goruntu cıkar ortaya inş..

Tijenciiim, bayıldım cnm, ellerine sağlık, hepsi ayrı güzel valla, benden sana kocaman bi aferin hihoyyyt

cok guzel olmus ellerıne saglık bızım evdekı sandıkta bole duruyo kosede kullanıssız kald nasıl yaptıgını tarıf edebılırsen bende uygulamak ısterım boyle guzel bır goruntu cıkar ortaya inş..

ahşap boyamadan anlarmısın canım kısacsa anlatayım;
aslında çok basit ,objemizin üzerine mülaj kağıdını buruşturup yapıştırıyoruz
kuruyunca 2-3kat istediğimiz renk boya ile boyayıp
altın yaldız ve gümüş yaldız geçiyoruz(eskitme deniyor)
son olarak sprey vernikle vernikleniyor
müsait olduğum bir zaman resimli çalışırım daha net anlarsın ne dersin?

ahşap boyamadan anlarmısın canım kısacsa anlatayım;
aslında çok basit ,objemizin üzerine mülaj kağıdını buruşturup yapıştırıyoruz
kuruyunca 2-3kat istediğimiz renk boya ile boyayıp
altın yaldız ve gümüş yaldız geçiyoruz(eskitme deniyor)
son olarak sprey vernikle vernikleniyor
müsait olduğum bir zaman resimli çalışırım daha net anlarsın ne dersin?

tesekkur ederım cok sevınırım becerememekten korkuyorum ama deneyecegım yınede mutlaka :)

ellerine ,emeğine sağlık canım çok güzeller

tijencim harika olmuşlar yaaa tam bir bütün olmuş aynayla sandık anneciğin güle,güle kullansın a.s.

bendede eski ahşap çerçeveli bir ayna var ne yapabilirim diye düşünüyordum bu tam istediğim gibi birşeye benziyor, iyi güzel de anlatmışsın ama ben daha önce hiç böyle birşey denemedim acaba yapabilirmiyim :uhm:
resimli açıklamanı heyecanla bekliyorum delikafadulden

tijencim harika olmuşlar yaaa tam bir bütün olmuş aynayla sandık anneciğin güle,güle kullansın a.s.

bendede eski ahşap çerçeveli bir ayna var ne yapabilirim diye düşünüyordum bu tam istediğim gibi birşeye benziyor, iyi güzel de anlatmışsın ama ben daha önce hiç böyle birşey denemedim acaba yapabilirmiyim :uhm:
resimli açıklamanı heyecanla bekliyorum delikafadulden

tşk canım annecimde çok sevdii hihoyyyt
çarşıya çıktığımda ahşap obje alayım
ilk fırsatta tek tek resimleyip açıklarım canım

süpperlerrrrrrrrrr bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmm

ellerınsa saglık gule gule kullansın annecıgın :)

ay tijjencim yaaaaaaaaaaa sen ne beceriklisin böyle harika şeyler yapıyorsun sen bayıldım işlerine ah keşke bende yapabilsem....ama ben maymun iştahlıyımdır işe başlarım yarım bırakır diğerine geçerim çabuk sıkılırım cinsim biraz

X