aaaaaaaa pasta börekmi dediniz nerde iftara oraya gideyimm bugün acıkdım biraz kilo tartışmasımı var
boşver saglığınız iyi olsun yiyin be güzeller
AŞKOLSUN KIS TOMBİŞ KÜSTÜM SANAAA :sinifsinif:
SEN ŞİMDİK BENİ ADAM AYARTMAKLAMI SUÇLUYOSUN YANEEEsenağlama
BEN MIKTAR OLARAKTAN ÖN AYAK OLİİİİM BARİ DEDİYDİM :dilcikar:
SEN YAP BÖREKLERİ ÇÖREKLERİ BEN YERİM GENE MERAK ETMEcokacimcoook
YEDİKTEN SONRA GENE REJİME AYNEN DEVAM :lepi::lepi::lepi::lepi:
teşekkür ablacım güzel bakan güzel görür canım evet tombişim ama mutluyum niye biliyomusun çok agır beyin amaliyatı geçirdim saatlerce buz içinde kaldım sonra ortakulak ameliyatı 5buçuk saat sürdü nerdeyse başımın büyük bölümünü kaplayan illet temizlendi anlarsınya şimdi ufak tefek pürüzlere ragmen ayaktayım evimin yavrularımın başındayımya işte dünyanın en mutlu insanıyım varsın gönlüme göre giyinmeyim varsın ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çok kilolu inşallah ben böyle olmam diyenler olsun ama ben mutluyum hemde çokkkkkkkkkkk mutluyum zaten kocamda beni böle seviyo pofuduk pofuduk önemli olan saglık bilmem anlatabildimmi öptüm
PINARCIĞIM SAĞLIĞINA DİKKAT ET CANIM,
BENDE 1.55 BOYUNDAYIM VE 1-2 AY ÖNCESİNE KADAR 95 KİLOYDUM AMA ŞİMDİ SPORA YAZILDIM,
AYNI ZAMANDA KK DAKİ 3 TAKIM DİYET GURUBUNA KATILDIM,
BU ZAMAN ZARFINDA 9 KİLO VERDİM, ŞU ANDA 86 KİLOYUM,
SON BİR HAFTADIR TARTILMADIM, YARIN TARTILMA GÜNÜM BAKALIM NE OLCAK,
RAMAZAN DOLAYISIYLA SPORU BIRAKTIM, SONRA GENE BAŞLAYACAĞIM İNŞALLAH,
SENDE BİZİM DİYET GURUBUNA KATILSANA, BEN SANA LİNK ATAYIM ŞEKER GEL KATIL ARAMIZA a.s
ablam zaten çok zor benim için.kendi çapımda küçük girişimlerim oluyor ama hayatı kendime zehir edecek dereceye gelmiorm.benim eşimde zayıflamamaı istemio delümüüüü nedirgamyoncuiremsuekmeğime de yağ sürüyor sıkıntıya zora gelemeyen bi insanım hemen daralırım işte hal böyleyken böylece sürüp gidiyor.rabbim cümlemizin bedeninden sağlığı,gönlünden huzuru,fikrinden iyiliği ve yüreğinden merhameti eksik etmesin...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: opuyorumnanaktansakın pınar sakın ablam sen bu mıhdarın oyununa gelme canım o kendine arkadaş arıyo bak sen bana katıl hayatın tadını çıkar sen onca güzel yemeklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr böreklerrrrrrrrrrrrrr çöreklerrrrrrrrrrrrrrr efendime söyleyim tatlılar yap sonrada yeme olacak işmi be ablam bak temiz pak beceri
kli hatunsun uyma bu kalişe yoksam ömür boyu elmaya talim edersin ekşi tatlı sadece 2çeşit binbir çeşit dünya nimeti varken dimi ama:teselli:
yok ablam.tombiş ablam beni çok ii anlıo ya koruma iç güdüsü tamamiyle ama senden diil..zorlayıcı diyetten..kocaman optmopuyorumnanaktanAŞKOLSUN KIS TOMBİŞ KÜSTÜM SANAAA :sinifsinif:
SEN ŞİMDİK BENİ ADAM AYARTMAKLAMI SUÇLUYOSUN YANEEEsenağlama
BEN MIKTAR OLARAKTAN ÖN AYAK OLİİİİM BARİ DEDİYDİM :dilcikar:
SEN YAP BÖREKLERİ ÇÖREKLERİ BEN YERİM GENE MERAK ETMEcokacimcoook
YEDİKTEN SONRA GENE REJİME AYNEN DEVAM :lepi::lepi::lepi::lepi:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy ben seni yerim yerim bitiririmcokacimcoookopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?