Veeee Ankara az ama z bulutuu:=)

yok sana kıyamam sen bana gel bi elma bulunur sana veririm tamam senin işin

kızzzzzzzzzzmmmmmmaaaaaaaaaaa çok öptümmmmmmmmmm

aaaaaaaa pasta börekmi dediniz nerde iftara oraya gideyimm bugün acıkdım biraz kilo tartışmasımı var

boşver saglığınız iyi olsun yiyin be güzeller

buyur gel girdabım yiyecegin pasta börek olsun hiç ben mıhdarımla tartışırmıyım sadece aç kalıyo diye üzülürüm bewn onu tombiş tombiş sevdim saglımız için ugraşıyo ama dinleyen kim homili gırtlak devamlülülülülülü

küsmeeeeeeeeeeeeeee sen iste yeterki mıhdarım can feda olsun börek çörek neki opuyorumnanaktan

allah eksik etmesin ablam biliomusun benim beynımdede bır tumor var gecen yıl temmuzda öğrendim.şimdilik büyümüyor ve dilerimde büyümez ne tuhaf senınle karşılaşmak??tekrar geçmiş olsun ablam hayat küçük şeyleri dert etmeye değmeyecek kadar kısa gerçekten.nasıl tad alıyorsan öyle yaşamalı.kocaman öpüorm ablacm.allaha emanet..

azimden dolayı tebrik ediorm ablacm ama benim bünyem programlı ve düzenli şeyleri pek sevmio ablacm..ne yazıkki sizi tebrik etmek ve gıptayla izlemekle yetineceğim..

ablam zaten çok zor benim için.kendi çapımda küçük girişimlerim oluyor ama hayatı kendime zehir edecek dereceye gelmiorm.benim eşimde zayıflamamaı istemio delümüüüü nedirgamyoncuiremsuekmeğime de yağ sürüyor sıkıntıya zora gelemeyen bi insanım hemen daralırım işte hal böyleyken böylece sürüp gidiyor.rabbim cümlemizin bedeninden sağlığı,gönlünden huzuru,fikrinden iyiliği ve yüreğinden merhameti eksik etmesin...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: opuyorumnanaktan
yok ablam.tombiş ablam beni çok ii anlıo ya koruma iç güdüsü tamamiyle ama senden diil..zorlayıcı diyetten..kocaman optmopuyorumnanaktan

offfffffffff ya ben yetişemedım resımlere
emınım hepınız bırbırınızden guzek çıkmışsınızs-dır canlarım dostluğunuz daım olsun

Arkadaşlar Hacettepe Hastanesi İhsan Doğramacı Çocuk bölümünde 2.katta yatmakta olan ULAŞ ÜSTÜNDAŞ için A rh+ Trombosit(aferez) aranmakta,ailenin burada tanıdıkları yok;Diyarbakır dan gelmişler...

iyi geceler,kan vermek isteyenler için ULAŞ ÜSTÜNDAŞ ın babasının telefonu:0532 397 29 86
Hacettepe İhsan Doğramacı Çocuk Acil 2, kat 22
Lütefn duyarlı olalım.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…