• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Veeee Ankara az ama z bulutuu:=)

onbir atın sultanı mübarek ramazanı şerifin tüm islam alemine mübarek olması bolluk bereket huzur saglık getirmesi dileklerimle oruçlarınız makbul dualarınız kabul olur inşallah aminnnnnnn

ramazanınız hayırlı olsun tüm dualarınız kabul olsun ALLAH herkese sağlık bereket huzur versin tekrarına erdirsin

Merhaba ben yeni üyenizim yamisin hanım sayesinde tanıştım burayla.. ilk sayfada sıcak doslukları hissettim..güzel bir form güzel insanların toplandığı dostluk kahvesi gibi hoş biryer şimdiden iyiki üye olmuşum dedim tekrar herkese merhaba güzel dostluklar diliyorum:)

kaydirigubbakcemile3Hosgelldin nurtencigim aramıza. burda cok sıcak dostlar edinecegini simdiden söyleyim. hic yabancılık cekmiceksin. hatta papucum dama bile atılabilir .MIıhtarımmmmmm tokmagım nurteni de kayda alır mısın toplantılara katılcakkk
öpüyom sizi kızlar ösledim valla.

yamisin sen nerelerdesin kaçak bizden izin aldınmı hesabını vereceksin birdahaki toplantıda nurten arkadaşımada merhabalar hissettiklerinde yanılmadın inşallah toplandığımızda görürsün aramıza hoş geldin

Merhaba ben yeni üyenizim yamisin hanım sayesinde tanıştım burayla.. ilk sayfada sıcak doslukları hissettim..güzel bir form güzel insanların toplandığı dostluk kahvesi gibi hoş biryer şimdiden iyiki üye olmuşum dedim tekrar herkese merhaba güzel dostluklar diliyorum:)

aramıza hoşgeldin sefalar getirdin :enbuyukkk:

tombiş ablam harikasın..kanım kaynadı yaf yandaş buldum kendime çok mutluyum.tombiş ama mutlu bir kadın yehuuuuuuualkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafaduldendelikafadulden

herkesi hoşbuldum:) hoş biryer her konu var harika okadar büyük geldiki gözüme oku oku bitiremedim konular güzel herkesi tebrik ediyorum:)

Allah'im doyamadiniz bulusmaya :mymeka: :dilcikar: :kiskanc uye :

opuyorumnanaktan hepinizi
NE KISKANIYON ZEPİŞKO BACI :tomato:
Bİ GELMEDİNKİ SENİNLEDE BULUŞAK :sm_confused::1hug:a.s.

maşallah hatunlara ...dostluğunuz daim olsun:nazar:
:1hug:a.s.

Çok güzelsiniz,
Dostluğunuz hiç bozulmasın,

maşallah hepiniz süpersizn arkadaşlar
dostluğunuz dayım olsun.

OOOO HOŞ GELDİN ARKADAŞIMIN ARKADAŞII :1hug:
İLK BULUŞMAYA BEKLERİM CANIM, LİSTEYE HEMEN EKLEYECEĞİM SENİİ :1hug:a.s.

kaydirigubbakcemile3Hosgelldin nurtencigim aramıza. burda cok sıcak dostlar edinecegini simdiden söyleyim. hic yabancılık cekmiceksin. hatta papucum dama bile atılabilir .MIıhtarımmmmmm tokmagım nurteni de kayda alır mısın toplantılara katılcakkk
öpüyom sizi kızlar ösledim valla.
EKLEDİM, EKLEDİİİM NE BAĞIRYON KULAĞIMIN DİBİNDE :mymeka:
TAMAM YAŞLI VE EMEKLİ OLABÜLÜRÜM AMA SAĞIR DEĞİLİM :mymeka:
GENÇ VEDE DİNAMİKİM BEN hihoyyyt:teytey::sm_cool::dance:

yamisin sen nerelerdesin kaçak bizden izin aldınmı hesabını vereceksin birdahaki toplantıda nurten arkadaşımada merhabalar hissettiklerinde yanılmadın inşallah toplandığımızda görürsün aramıza hoş geldin
HAH DİLEK ABLAM AL ŞUNUN İFADESİNİ kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile
HANIM KENDİSİ HÜR GENERALYA, HER BİEYRLERE GEZMEYE GİDİYOR :kızgın:
BİZİ DÜŞÜNDÜĞÜ NEYİM YOK :1no2: BU KARILAR GİDEBÜLÜRMÜ? GİDEMEZMİ?
KOCALARI İZİN VERİRMİ DEMEZ HİÇ :kızgın:

NEYSE BULUŞMADA ALIRIM BEN SENİN İFADENİ YAMISIN HANIIIIM :mymeka:

tombiş ablam harikasın..kanım kaynadı yaf yandaş buldum kendime çok mutluyum.tombiş ama mutlu bir kadın yehuuuuuuualkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafaduldendelikafadulden
KIZ PINAAARRR SENDEMİ BİZCİLEYİN TOMBİŞGİLLERDENSİN YOKSAM :roflol::sm_cool: HOLEEEEYYY YAŞASIN TOMBİŞ HATUNLAAARRR :sm_cool::teytey::dance:

herkesi hoşbuldum:) hoş biryer her konu var harika okadar büyük geldiki gözüme oku oku bitiremedim konular güzel herkesi tebrik ediyorum:)
AMAN NURTENCİĞİM DİKKAT ET CANIM BU SİTE BAĞIMLILIK YAPAR HABERİN OLSUN BACIM :1hug:a.s.

evet kalimera ablam obezite yolunda sakin ama emin adımlarla ilerliyorum delikafadulden delikafadulden delikafadulden :jeyyar: :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

evet kalimera ablam obezite yolunda sakin ama emin adımlarla ilerliyorum delikafadulden delikafadulden delikafadulden :jeyyar: :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

PINARCIĞIM SAĞLIĞINA DİKKAT ET CANIM,
BENDE 1.55 BOYUNDAYIM VE 1-2 AY ÖNCESİNE KADAR 95 KİLOYDUM AMA ŞİMDİ SPORA YAZILDIM,
AYNI ZAMANDA KK DAKİ 3 TAKIM DİYET GURUBUNA KATILDIM,
BU ZAMAN ZARFINDA 9 KİLO VERDİM, ŞU ANDA 86 KİLOYUM,
SON BİR HAFTADIR TARTILMADIM, YARIN TARTILMA GÜNÜM BAKALIM NE OLCAK,
RAMAZAN DOLAYISIYLA SPORU BIRAKTIM, SONRA GENE BAŞLAYACAĞIM İNŞALLAH,
SENDE BİZİM DİYET GURUBUNA KATILSANA, BEN SANA LİNK ATAYIM ŞEKER GEL KATIL ARAMIZA a.s

PINARCIĞIM SAĞLIĞINA DİKKAT ET CANIM,
BENDE 1.55 BOYUNDAYIM VE 1-2 AY ÖNCESİNE KADAR 95 KİLOYDUM AMA ŞİMDİ SPORA YAZILDIM,
AYNI ZAMANDA KK DAKİ 3 TAKIM DİYET GURUBUNA KATILDIM,
BU ZAMAN ZARFINDA 9 KİLO VERDİM, ŞU ANDA 86 KİLOYUM,
SON BİR HAFTADIR TARTILMADIM, YARIN TARTILMA GÜNÜM BAKALIM NE OLCAK,
RAMAZAN DOLAYISIYLA SPORU BIRAKTIM, SONRA GENE BAŞLAYACAĞIM İNŞALLAH,
SENDE BİZİM DİYET GURUBUNA KATILSANA, BEN SANA LİNK ATAYIM ŞEKER GEL KATIL ARAMIZA a.s

sakın pınar sakın ablam sen bu mıhdarın oyununa gelme canım o kendine arkadaş arıyo bak sen bana katıl hayatın tadını çıkar sen onca güzel yemeklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr böreklerrrrrrrrrrrrrr çöreklerrrrrrrrrrrrrrr efendime söyleyim tatlılar yap sonrada yeme olacak işmi be ablam bak temiz pak beceri
kli hatunsun uyma bu kalişe yoksam ömür boyu elmaya talim edersin ekşi tatlı sadece 2çeşit binbir çeşit dünya nimeti varken dimi ama:teselli:

teşekkür ablacım güzel bakan güzel görür canım evet tombişim ama mutluyum niye biliyomusun çok agır beyin amaliyatı geçirdim saatlerce buz içinde kaldım sonra ortakulak ameliyatı 5buçuk saat sürdü nerdeyse başımın büyük bölümünü kaplayan illet temizlendi anlarsınya şimdi ufak tefek pürüzlere ragmen ayaktayım evimin yavrularımın başındayımya işte dünyanın en mutlu insanıyım varsın gönlüme göre giyinmeyim varsın ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çok kilolu inşallah ben böyle olmam diyenler olsun ama ben mutluyum hemde çokkkkkkkkkkk mutluyum zaten kocamda beni böle seviyo pofuduk pofuduk önemli olan saglık bilmem anlatabildimmi öptüm:nazar:

sakın pınar sakın ablam sen bu mıhdarın oyununa gelme canım o kendine arkadaş arıyo bak sen bana katıl hayatın tadını çıkar sen onca güzel yemeklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr böreklerrrrrrrrrrrrrr çöreklerrrrrrrrrrrrrrr efendime söyleyim tatlılar yap sonrada yeme olacak işmi be ablam bak temiz pak beceri
kli hatunsun uyma bu kalişe yoksam ömür boyu elmaya talim edersin ekşi tatlı sadece 2çeşit binbir çeşit dünya nimeti varken dimi ama:teselli:
AŞKOLSUN KIS TOMBİŞ KÜSTÜM SANAAA :sinifsinif:
SEN ŞİMDİK BENİ ADAM AYARTMAKLAMI SUÇLUYOSUN YANEEEsenağlama
BEN MIKTAR OLARAKTAN ÖN AYAK OLİİİİM BARİ DEDİYDİM :dilcikar:
SEN YAP BÖREKLERİ ÇÖREKLERİ BEN YERİM GENE MERAK ETMEcokacimcoook
YEDİKTEN SONRA GENE REJİME AYNEN DEVAM :lepi::lepi::lepi::lepi:

aaaaaaaa pasta börekmi dediniz nerde iftara oraya gideyimm bugün acıkdım biraz kilo tartışmasımı var

boşver saglığınız iyi olsun yiyin be güzeller

aaaaaaaa pasta börekmi dediniz nerde iftara oraya gideyimm bugün acıkdım biraz kilo tartışmasımı var

boşver saglığınız iyi olsun yiyin be güzeller
GEL ABLAM GEL, İFTARA BANA GEL cokacimcoook
BERABER YİYELİM, NE İSTERSEN BEN ONU PİŞİRİRİM BEN SANA opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Back