Merhaba ben yeni üyenizim yamisin hanım sayesinde tanıştım burayla.. ilk sayfada sıcak doslukları hissettim..güzel bir form güzel insanların toplandığı dostluk kahvesi gibi hoş biryer şimdiden iyiki üye olmuşum dedim tekrar herkese merhaba güzel dostluklar diliyorum:)
NE KISKANIYON ZEPİŞKO BACI :tomato:Allah'im doyamadiniz bulusmaya :mymeka: :dilcikar: :kiskanc uye :
opuyorumnanaktan hepinizi
:1hug:a.s.maşallah hatunlara ...dostluğunuz daim olsun
:1hug:a.s.Çok güzelsiniz,
Dostluğunuz hiç bozulmasın,
:1hug:a.s.maşallah hepiniz süpersizn arkadaşlar
dostluğunuz dayım olsun.
OOOO HOŞ GELDİN ARKADAŞIMIN ARKADAŞII :1hug:Merhaba ben yeni üyenizim yamisin hanım sayesinde tanıştım burayla.. ilk sayfada sıcak doslukları hissettim..güzel bir form güzel insanların toplandığı dostluk kahvesi gibi hoş biryer şimdiden iyiki üye olmuşum dedim tekrar herkese merhaba güzel dostluklar diliyorum:)
EKLEDİM, EKLEDİİİM NE BAĞIRYON KULAĞIMIN DİBİNDE :mymeka:kaydirigubbakcemile3Hosgelldin nurtencigim aramıza. burda cok sıcak dostlar edinecegini simdiden söyleyim. hic yabancılık cekmiceksin. hatta papucum dama bile atılabilir .MIıhtarımmmmmm tokmagım nurteni de kayda alır mısın toplantılara katılcakkk
öpüyom sizi kızlar ösledim valla.
HAH DİLEK ABLAM AL ŞUNUN İFADESİNİ kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemileyamisin sen nerelerdesin kaçak bizden izin aldınmı hesabını vereceksin birdahaki toplantıda nurten arkadaşımada merhabalar hissettiklerinde yanılmadın inşallah toplandığımızda görürsün aramıza hoş geldin
KIZ PINAAARRR SENDEMİ BİZCİLEYİN TOMBİŞGİLLERDENSİN YOKSAM :roflol::sm_cool: HOLEEEEYYY YAŞASIN TOMBİŞ HATUNLAAARRR :sm_cool::teytey::dance:tombiş ablam harikasın..kanım kaynadı yaf yandaş buldum kendime çok mutluyum.tombiş ama mutlu bir kadın yehuuuuuuualkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafaduldendelikafadulden
AMAN NURTENCİĞİM DİKKAT ET CANIM BU SİTE BAĞIMLILIK YAPAR HABERİN OLSUN BACIM :1hug:a.s.herkesi hoşbuldum:) hoş biryer her konu var harika okadar büyük geldiki gözüme oku oku bitiremedim konular güzel herkesi tebrik ediyorum:)
evet kalimera ablam obezite yolunda sakin ama emin adımlarla ilerliyorum delikafadulden delikafadulden delikafadulden :jeyyar: :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
PINARCIĞIM SAĞLIĞINA DİKKAT ET CANIM,
BENDE 1.55 BOYUNDAYIM VE 1-2 AY ÖNCESİNE KADAR 95 KİLOYDUM AMA ŞİMDİ SPORA YAZILDIM,
AYNI ZAMANDA KK DAKİ 3 TAKIM DİYET GURUBUNA KATILDIM,
BU ZAMAN ZARFINDA 9 KİLO VERDİM, ŞU ANDA 86 KİLOYUM,
SON BİR HAFTADIR TARTILMADIM, YARIN TARTILMA GÜNÜM BAKALIM NE OLCAK,
RAMAZAN DOLAYISIYLA SPORU BIRAKTIM, SONRA GENE BAŞLAYACAĞIM İNŞALLAH,
SENDE BİZİM DİYET GURUBUNA KATILSANA, BEN SANA LİNK ATAYIM ŞEKER GEL KATIL ARAMIZA a.s
tombiş ablam harikasın..kanım kaynadı yaf yandaş buldum kendime çok mutluyum.tombiş ama mutlu bir kadın yehuuuuuuualkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafaduldendelikafadulden
AŞKOLSUN KIS TOMBİŞ KÜSTÜM SANAAA :sinifsinif:sakın pınar sakın ablam sen bu mıhdarın oyununa gelme canım o kendine arkadaş arıyo bak sen bana katıl hayatın tadını çıkar sen onca güzel yemeklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr böreklerrrrrrrrrrrrrr çöreklerrrrrrrrrrrrrrr efendime söyleyim tatlılar yap sonrada yeme olacak işmi be ablam bak temiz pak beceri
kli hatunsun uyma bu kalişe yoksam ömür boyu elmaya talim edersin ekşi tatlı sadece 2çeşit binbir çeşit dünya nimeti varken dimi ama:teselli:
GEL ABLAM GEL, İFTARA BANA GEL cokacimcoookaaaaaaaa pasta börekmi dediniz nerde iftara oraya gideyimm bugün acıkdım biraz kilo tartışmasımı var
boşver saglığınız iyi olsun yiyin be güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?