ANAAAA YENİ GELİN KISMISI HASTAMI OLURMUUUŞŞŞ :1shok::1shok:maşallah süpersiniz yine:asigim: nam haric tabi allan çakma sarisini
alip veremediğim neyse bu kariyla-tatlicadiarzu-
rahatsizliğim yetmiyor bugünde belimi incittim
yatak döşek yatiyorum azrailmi dolandiriyor ne beni
üst üste rahatsizlandim yok yok ben gidiciyim kizlar
bidahaki buluşmada helvami yersiniz artik galiba
KISKANMA APLAM BENİİM :1hug: ÇOK ÇOK YEE SENİNDE BINGIL, BINGIL YAĞLARIN OLSUN :sm_cool::teytey::dance:aaaaa kıskandım neden hep tombişlere rabet var anlamadım bizi kimse begenmiyomu :kedi:
TEŞEKKÜRLER CANIM:1hug: ÇOK SAĞOLa.s.süpersiniz arkadaşlar umarım dostlugunuz devam eder
AMİİİİİN CANIM, TEŞEKKÜRLER :1hug:a.s.çokk sıcak bir buluşma olmuş...
hepiniz çok tatlısınız,gülen yüzünüz solmasın,dostluğunuz daim olsun...
BİZDE SENİ ÖPÜYORUZ CANIM ABLAM :1hug:Bensiz gecen bir ankara bulusmasinin resimlerine baktimda...hepinizde masallah fistik gibisiniz.
Gurubumuza yeni arkadaslarda katilmis.Hepsine hosgeldiniz diyorum.
Insallah yaza( tanisma firsatimiz olur.
Girdapcigim bakiyorumda erikleri topluyorsun
.Benim icinde yedin ve sigarani tutturdunmu canim benim.
Hepinizi öpuyorum.
CANIM ABLAM BİZLERDE SENİ ÇOK SEVİYORUZ İNANKİİ:1hug:tombişim geçmiş olsun nazarlaramı geldin acep düğünde allah beterinden saklasın,
kalişim iyiki toplanmışız ama girdabın günahını alma sigraya çeşmede denize karşı oturup kahve içerken başladım,
günde 2 tane tü kaka gurubundan değilim yani hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum,
sizi gerçekten çok seviyorum ve öpüyorum
SEN BİZİ ARTIK SEVMİYOSUNKİİİİ:sinifsinif: TEMELLİ B UNUTTUN BİZİİ:sinifsinif:Kalişin dedigi gibi az ama temiz olmuş:)
herkes pırlanta gibi parlıyor opuyorumnanaktan
Yeni arkadaşlar çok tatlılar eski cadılar ballı ekmek kadayıfları
Nurşen apla saçın çoook süper olmuş bayıldım
İnşallah bidahakine kaçırmam fıdıl takipteee
TEŞEKKÜRLER İRNACIĞIM:1hug: ÇOK SAĞOL CANIM BENİİM:1hug:a.s.kk.nin arkadaşlığı ,askerlik arkadaşlığına taş cıkartı .ne güzel yaa.
aman nazarlardan uzak,ağır top,hafif top,bütün toplar harika.
dostluk muhabbet kıskanılır doğrusu.allah daim etsin kızlar.
bizde iyiki sizleri tanıdık.iyiki
varsınız.hepinizide çoookkk opuyorumnanaktan
O SİZİN GÜZELLİĞİNİZ CANIM :1hug: ÇOK SAĞOL:1hug:a.s.Çok güzelsiniz arkadaşlar .Dostluğunuz bir ömür sürsün :)
ÇOK SAOL SÖNMEZİM :1hug:a.s.maşallahhhhh sizlereee
ÇOK SAOL CANIM :1hug:a.s.Buluşma güzel, hanımlar da çok güzel.
Ancak ben en çok anlatıma bayıldım.
Kalimere ablam çok teşekkürler, bu resimleri
bizlere bu kadar güzel bir şekilde aktardığın için sağol....a.s.
ÇOK TEŞEKKÜRLER YAMUK PRENSESİM :1hug: ÖPTÜM SENİ KOCAMANNNopuyorumnanaktana.s.dostlugunuz hepo sursun ınsallah hepınız cok guzelsınız
EFEEETTTTT BEN DUYDUYDUUMMM kaydirigubbakcemile5 DEMEK O SES SENDEN GELDİYDİİİkaydirigubbakcemile5buralardan oralara bir çaatt sesi geliyomu acaba naniknanik ..
çok çok çok güzeliniz ,
kalişim çok şekersin mavi boncuk gibi olmuşun kız ben bundan sonra sana yeni bi lakap buldum değişiklik yapalım, ankara KK'nın nazar boncuğu kalimera alkisalkisalkis
namcım çok güzelsin afeti devranım benim :asigim: ..
nursen abla ,kız napıyon sen habire gençleşiyosun :1shok:
bu gençlik mucizesinin sebebi ne olaki :jeyyar:
ve eğer benim geleceğim buluşmada falıma bakma sen bitersin benden söölemesi :dilcikar:..
bernuşuda gördüm hiç değişmemiş yine çok güzelsin balım :1hug:..
ve diğer tüm ankara gülleri hepinizi öpüyorum a.s...
sevgiyle kalın..
harikasınız bea
Çok içten ve sıcak bir buluşma olmuş anlaşılan:)
Allah muhabbetinizi daim etsin..
Sevgilerimle..
tombişim geçmiş olsun nazarlaramı geldin acep düğünde allah beterinden saklasın kalişim iyiki toplanmışız ama girdabın günahını alma sigraya çeşmede denize karşı oturup kahve içerken başladım günde 2 tane tü kaka gurubundan değilim yani hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum sizi gerçekten çok seviyorum ve öpüyorum
yine bir ankara buluşması
ve güzel görüntüler.hepiniz fıstksınız dostluğunuz daim olsun...
bernuşçum kızın çok benziyor tatlım sana. maşallah..
NAZAR BONCUĞU GÖNDEREREK BİZİ KANDIRAMAZSIN:mymeka:
BİZİ NE KADAR İHMAL ETTİĞİNİN FARKINDAMISIN :mymeka:
TEŞEKKÜRLER BEYZACIĞIMkaydirigubbakcemile5yine bir ankara buluşması
ve güzel görüntüler.hepiniz fıstksınız dostluğunuz daim olsun...
bernuşçum kızın çok benziyor tatlım sana. maşallah..
KK'DAKİ TÜM HATUNLARA MAŞALLAH kaydirigubbakcemile5Maaşallah...:lepi:
SEN BİZİ İHMAL ETTİĞİNİN FARKINDASIN DEĞİLMİİ :mymeka:buluşmadan bu kez haberim olmadı.bilgisayarım salı gününe kadar arızalıydı.mesajları sonradan aldım.
ama sizin adınıza sevindim.çok güzel bir gün olmuş.maşallah hatunların hepsi süperrrrrrrrrrr
EVET ANNCIĞIM AYNEN ÖLE YAPTIM TATLİŞKOM :1hug:a.s.Wayyyy maşallah ankaranın en güzel hanımlarıçat diye çatladım işte :umursamaz: yine buluşup dedikodu ettiniz demi içtiniz çayları yediniz mamalarızemuszemus
Sizleri tekrar görmek çok güzeldi kızlar opuyorumnanaktan keşke orada olabilseydim bende kısmet değil işte olmadıkaydirigubbakcemile
İstanbuldan kocaman sevgiler hepinize öpüyorum en kocamanından Şeniz
İÇTİLER APLAM İÇTİLERrosencim sen olmayınca tüttürmenin tadı yok herkes kızıyo ama ben bi tane aralarında olayım numune degilmi sen bana arka çık yoksa beni parçalayacaklar çok özledim seni napıyosun oralarda bizsiz
çok çok öpüyorummmmmmmmm
SAĞOL BERNUŞUUUMM:1hug:a.s.HAYIRLI RAMAZANLAR DİLİYORUM ARKADAŞLAR.opuyorumnanaktan
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN.:Saruboceq:
PAZAR GÜNLERİ OKUL İŞİ NEYİM OLMUYOR BİLDİĞİM KADARIYLA :mymeka: YANILIYORMUYUM ACEPFARKINDAYIM CANIMIN İÇİSİ AMA OKADAR YOĞUNLUK VARKİ HAYIRLISI İLE ŞU OKUL İŞLERİNİ BİR HALLEDEBİLSEK RAHATLIYACAĞIZ İNŞALLH HERKEZİN RAMAZANINI HAYIRLAR BU MUBAREK AYIN BEREKETİNİN ÜZERİNİZE OLMASINI DİLERİM :1hug:
TEŞEKKÜRLER ABBACIĞIMopuyorumnanaktan,masallah masallah...insan elınde olmadan fotolara bakarken tebbesum edıyor yaa.. Allah muhabbetınızı arttırsın dıyorum sevgıyle kalın.. a.s.
CÜMLEMİZE HAYIRLI RAMAZANLAR OLSUN İNŞALLAH :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
SEN BİZİ ARTIK SEVMİYOSUNKİİİİ:sinifsinif: TEMELLİ B UNUTTUN BİZİİ:sinifsinif:
CADIARZU yaaa kkya gelemiyorum die sevmiyom olurmu aplacım yaaa çok üzüldümm :asigim: siz hep aklımdasınız ama benim sıpalar yüzünden giremiyorum bi bakayım die açıyorum ikisi birden üşüşüyor şey böcükleri gibiklava:
ama kendimi afetireyim size ne desen haklısın kalişşş :1hug::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?