GALİBA SANURSAM O SENİN GÖZLERİNİN GÜZELLİĞİ ŞEKERCİM :teselli:eveeeeeeeeeeeeet ankaranın güzel hatunları kaç günlük naz niyazdan sonra teşrif ettiler.günlerdir merakla bekliyoruz.bize bu yapılırmı gülen yüzlerinizden mahrum bırakılırmı ne ayıplmaz:
neyse çok çok tatkısınız ankaralılarım ama nurşen ablayı her buluşmada daha bir gençleşmiş görüyorum.maaşallah.kalimeram zayıflamaya başlamışsın .darısı başıma inşallah.tüm diğer hnımlar da çok çok güzel.hepinizi tek tek öpüyorum güzel hanımlaropuyorumnanaktan
KISKANMA HAMİŞİM:CüvCüv:,Çok güzel cıkmıssınız kıskandım valla :CüvCüv: optum hepinizi :1hug:
GALİBA SANURSAM SEKSÜ DERKENE BENİ KASDETTİN DEMİİ :lepi:ALLAH bozmasın
aranızda olmak vardıya ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhh
vay anasını vayyyyyyyyy gözümüz buluşma dostluk güzellük seksülük gördü(seksüüüüüü olan o kendini biliyor)
HAYIR BANA DEDİİİİİİ:dilcikar:üstüme alıyımmı bene dedin galibe seksüüüüüüüüü diyecokacimcoook
canlarım harikasınız sizleri çok seviyorum öpuyorum kocamanopuyorumnanaktan
CANIM ABLAM BİZDE SENİ ÖPÜYORUZ O GÜZEL YANAKLARINDAN:1hug:kalimeram kendimi bir an o güzel bahçede hissettim. hepinizi gelip yanaklarından öptüm.
ay çok özledim sizleri. eriklerden banada ayırsaydınız, şiştim. Şeniz Şeniz Şeniz inşallah tekrar bir araya gelmek nasip olur. özlemle öpüyorum hepinizi.
bu arada çok güzelsiniz hanımlar.:lepi:opuyorumnanaktan
Ne güzel buluşma olmuş....ebedi olsun inşallah...Kalimera canım sen Ankara'nın markası oldun artık.. .İzmirden sevgilerimi gönderiyorum hepinize...:1hug:a.s.
maşallah süpersiniz yine:asigim: nam haric tabi allan çakma sarisini:icecream:
alip veremediğim neyse bu kariyla-tatlicadiarzu-
rahatsizliğim yetmiyor bugünde belimi incittim
yatak döşek yatiyorum azrailmi dolandiriyor ne beni:çok üzgünüm:
üst üste rahatsizlandim yok yok ben gidiciyim kizlar
bidahaki buluşmada helvami yersiniz artik galiba:roflol::roflol:
aaaaa kıskandım neden hep tombişlere rabet var anlamadım bizi kimse begenmiyomu :kedi:
süpersiniz arkadaşlar umarım dostlugunuz devam eder
amin inşallah canim kismetse bidahakine:1hug:ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIMCIM...
Bİ TANIŞAMADIĞIMDA SENSİN..
İNŞALLAH BİR SONRAKİNDE İYİ OLURSUNDA BULUŞURUZ..
KENDİNE DİKKAT ET..
ALLAH ŞİFA VERSİN...a.s.
ABLAM SEN BOŞVER ONLARI BİZLERİN YERİ APAYRI...
ONLAR ÇEKEMEDİKLERİNDEN BÖYLE ÇEKİŞTİRİP DURUYOLAR...sositososito
SAĞOL CANIMCIM..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?