veee sonunda pohcugumun hanzade cereni geldi......

kız yakaladım seni demek biyandan burdada yazışıyodun :1: ay amin canım benide unutmadığın için teşekkürler :16: hadi gidelim artıkın tut elimi :4: hoşçakalın hanımlar sizedee iyi geceleeer :3:

bengisuuuuuuuuuuuuuuu
gitme nolurrrrrr..
birakin len uykuyu benimki gitiiiiii....
ulen uyku bi yakalarsam fena yapicem....
acaba herifmemi ilissem acepp:26:
bi faydasi olurmuki...

bengisuuuuuuuuuuuuuuu
gitme nolurrrrrr..
birakin len uykuyu benimki gitiiiiii....
ulen uyku bi yakalarsam fena yapicem....
acaba herifmemi ilissem acepp:26:
bi faydasi olurmuki...

boss ver dime bisey hem uykum kacti hem hormonlarim tavan yapti benim...

ivet taaa ordan ustune bastin kaldir ayagini bakem...:4:

zere didim tanıdık geldi :1: valla yanındaysa iliş tabi aah ahh bnimki yanımda olceedi şimdi yanına yatay sayılıy oynaydım kocişimin yüzüyle falan özledim keratayı yaa sabah olsada gelse:16: fatmacım senin bebiş yokmuydu olmadımıydı canım? aynen vallaa ah gelse benimde bi uykum 9-10 gibi yorgunluktan ne güzel vardı bi kaçtı tam kaçtıı :50:

zere didim tanıdık geldi :1: valla yanındaysa iliş tabi aah ahh bnimki yanımda olceedi şimdi yanına yatay sayılıy oynaydım kocişimin yüzüyle falan özledim keratayı yaa sabah olsada gelse:16: fatmacım senin bebiş yokmuydu olmadımıydı canım? aynen vallaa ah gelse benimde bi uykum 9-10 gibi yorgunluktan ne güzel vardı bi kaçtı tam kaçtıı :50:

yok benim bebgim ama ugrasiom tam gazz :39::39::39::39:
antrenmandan basimi alamiomdermisim su faturasina calisio z beya..
seninki nerde bengisu.....

yok benim bebgim ama ugrasiom tam gazz :39::39::39::39:
antrenmandan basimi alamiomdermisim su faturasina calisio z beya..
seninki nerde bengisu.....

karakolda nöbetçi bugün :50: oooy oyy öslediiim ben kocamı istiyooom valla bendede pko var 9 aydır çalışmalar boşa gitti bakalım ama artıkın yumoş takibine başladım bende bu ay yarın 14.günüm çalışmalar yapmamız lazım bakalım ama bu ay 1 doz klomenle fazla büyümemiş pek ümit yok ya olsun bakalım allahtan ümit kesimez çalışırız yinede :1: zaten hanire yapooz fark etmeyecek bişii aynen vallaa bizde su faturasına çalışıyoz kaç yıllık evlisin canım sen yaş kaçtı? bide o topiğin ismi ne öyle yaa pohcuğum falan one kız görünce şaşaırdıydım :60: bu pooh nickimi doğum yapan arkadaşın ben tanıyomuyum acaba bu arkadaşı? :26:

karakolda nöbetçi bugün :50: oooy oyy öslediiim ben kocamı istiyooom valla bendede pko var 9 aydır çalışmalar boşa gitti bakalım ama artıkın yumoş takibine başladım bende bu ay yarın 14.günüm çalışmalar yapmamız lazım bakalım ama bu ay 1 doz klomenle fazla büyümemiş pek ümit yok ya olsun bakalım allahtan ümit kesimez çalışırız yinede :1: zaten hanire yapooz fark etmeyecek bişii aynen vallaa bizde su faturasına çalışıyoz kaç yıllık evlisin canım sen yaş kaçtı? bide o topiğin ismi ne öyle yaa pohcuğum falan one kız görünce şaşaırdıydım :60: bu pooh nickimi doğum yapan arkadaşın ben tanıyomuyum acaba bu arkadaşı? :26:

anaaaa
kiss burdakilerin hepicginin kocasi poliss o zaman....
amannnn.....sonra poliss gelip yakalamsin bizi....:ssz:
pohpoh illaki mafisin topginden biliyondur onu gebe idi ama dogrmusss...
amann seker sen caliss bos birakmaya gelmez..
pco kotu ileet ama asilmasi zor deil.....

valla simdi gidersem uyanrr is uzarr gider ama buraya gelirse kizar neden yation dieee laf isittigmle kalirim....

neden yatıyon diye lafmı işitirsiin? :53: benimkide neden yatmıyon yanıma diye kızarda genelde illa yatcak zaman benide götürür sarılıp oynıycakmışım beyfendiyle öyle uyur illa buluncam yanında o uyuyunca kaçıyom genelde sonra geri sabaha karşı yanına girdiğimdede niye beni bıraktın yoktun saatlerdir diye küser bidee :1:

neden yatıyon diye lafmı işitirsiin? :53: benimkide neden yatmıyon yanıma diye kızarda genelde illa yatcak zaman benide götürür sarılıp oynıycakmışım beyfendiyle öyle uyur illa buluncam yanında o uyuyunca kaçıyom genelde sonra geri sabaha karşı yanına girdiğimdede niye beni bıraktın yoktun saatlerdir diye küser bidee :1:

kisss ole deil yani uyanirrr valla sonrasini diyemicim..iste anla yaneeee:23::23::23:
o yuzden dedim....

anaaaa
kiss burdakilerin hepicginin kocasi poliss o zaman....
amannnn.....sonra poliss gelip yakalamsin bizi....:ssz:
pohpoh illaki mafisin topginden biliyondur onu gebe idi ama dogrmusss...
amann seker sen caliss bos birakmaya gelmez..
pco kotu ileet ama asilmasi zor deil.....

kisss karakolcu karisi simdi en rahat onlar calisiolarmis sanriim...:10:

kisss ole deil yani uyanirrr valla sonrasini diyemicim..iste anla yaneeee:23::23::23:
o yuzden dedim....

kislarrr en iyisi ben gideyim bari bizim minikkusu uyandirmadan sokulayim usulcacik ....

ne polisi kız jandarmaydı ya benimki valla çok zor şartlarıda 26 saat çalışıyo 22 saat dinlenebiliyo ondada uyusunmu benlemi ilgilensin bilemiyo vallaa :50: boş ver uyansın işte ne güzel ilgi beklemeiyomuydun sendee yaa bu pooh dediğinin nicki neydiki hatırlayamadım vallaa :26: tamam canım hadi gidelim bari hoşçakaal iyi geceler canım öptümm :21::3:

:nazar::nazar:pohhh allah analı babalı büyütsümn
adı gibi güzel bahtlı olsun :emir_bebek::nazar:
:49:e şimdi ben kime gebe tavşan dicem
hadi karular çabuk hızlanın
yeni gebe tavşanlar arıyorum
allah hepinize hayırlı bebeler nasip etsin :nazar::55::55::55::55:

len fato sabahlamışın netin başında
insan bi haber vermezmi
uyuz karu
oh şimdi de devirdin totonu uyuyosun deme
bakalım nezaman kalkıcan

Back