Veee Sonnn 6 Gün Geçti. Ameliyatımı oldum:)

sanırım yarın amelıyat oluyosun canım..sımdıden cok gecmıs olsun ve sansın bol olsun...

Şu son 6 gün bitince bana haber verin de başlığı değiştireyim
Şimdiden hayırlı olsun..

Son düzenleme:
alah alah heerkes aynı şeyi sölüyo. Benimki 250 cc olcak ama şimdi gaza gelipte büyük göğüslerim olur die korkuyorum. Vücuduma göre fazla büyük olcana küçük olsun tercihimdir..
ya ama benim hiç yoktu göğsüm bildiğin tahta gibiydi...şimdi ödem var doktorum şişlikler geçicek dedi eee o zaman iyice küçülcek gibi de geliyo bilmiyorum ben 1.60 boy 53 kiloyum göğüs kafesim darmış daha fazlası abartı durur demişti doktor,yanaşmadı fazlasına.pffff o kadar şeye değdi mi diyorum şimdi 300 cc kafayı yicemmmm.daha çok yeni.şekli oturunca belki böyle düşünmem.
yine de napalım tahta olmaktan iyidir diyip avunucam:)))

çok gecmıs olsun canım.darısı basıma.nasıl ılk gunun agrı sızı?umarım agrısız sızısız atlatırsın bu donemıde.

Son düzenleme:
çok gecmıs olsun canım.darısı basıma.nasıl ılk gunun agrı sızı?umarım agrısız sızısız atlatırsın bu donemıde.

Canım ilk gözümü açtıımda çok ağrıyo. İğne yapıın diip durdum. Birazda bulantıdan çıkardım. Okadarcık... Şimdi hareket etmediğim zaman unutuyorum ameliyat oldugumu. :))) Beklediğimden çok rahat geçiyo.

canım ya çok sevindim senin adına çok geçmiş olsun inanamıyorum ilk geceden evdemisin ameliyat kaç saat sürdü doktorun kimdi ben de senin durumundayım göğüs dokusu hiç yok senin gelişmeleri takip edicem bizide bilgilendirirsen sevinirim.

Eveet kızlr şimdi daha ayrıntılı bilgi vermeye bAşlayabilirim. Dün sabah ameliyatımı oldum. Ünl Şahn e.
Beni yatagıma yatırdıkları ana kadar rahattım. Ama o an tek düşündüğüm şey kaçmak oldu :) Nasıl uyudum nasıl uyandım hatırlamıyorum. İlk uyandıgımda ağrım vardı. İğne yapıın diyip durdugumu hatırlıyorum. Birazda bulantım vardı çıkardım...Ama sonrası çok rahattı. akşam eve çıktım. Gecemde çok rahat geçti. Kendimi zorlamadıgım sürece çok ağrım yok. Yatıp kalkarken bile bazen destek alıyorum. Üstelik dual plan...Kas altı yanii...O yüzden çok mutluyum. Şimdi SIMMSIKII bandajlı. Minicik görünüyo. 245 265 yuvarlak takıldı. ( Nie bu kadar küçüüük Bide şişlikleri inince eski haline dönücek gibiiiiii :..(

tatlım geçmiş olsun nasılsın?? tabi bi de hayırlı olsunnn:))))) ben de yakın zamanda olucam inşallah doktor arıyorum bursada

tatlım geçmiş olsun nasılsın?? tabi bi de hayırlı olsunnn:))))) ben de yakın zamanda olucam inşallah doktor arıyorum bursada

Canım korkma hiç. Bandajlarımın açılmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Bence çok sayıda doktorla görüş. benim gibi çok büyük olmasın doğal olsun diye gaza gelme sakın :) 300ün altına düşmee

:)))) doktor 275 dedi önce ben daha büyük olsun deyince en fazla 325 olur 350yi kaldırmaz dedi bakalım salı günü başka bi doktorla daha görüşücem o ne dicek acaba??

:)))) doktor 275 dedi önce ben daha büyük olsun deyince en fazla 325 olur 350yi kaldırmaz dedi bakalım salı günü başka bi doktorla daha görüşücem o ne dicek acaba??

Çok pişmanıım yaa :..( Acaba bandajlar çook sıkı dimei böle görünüyo. Hala bi çatalım bile olmicaksa neye yariicaak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…