Veee Sonnn 6 Gün Geçti. Ameliyatımı oldum:)

Dual plan yönteminde ağrı olmuyor zaten bende de olmamıştı.Bu arada,küçük oldu diye üzülme,yani en azından şuanki halinden biraz daha büyük olacaklar.çok fazla bi büyüklük olmayacak ama,sıkı sarıldığı için biraz kücük görünüyorlardır.1-2 hafta sonra gözüne büyük bile gelmeye başlayacak.bi gün "aaaa büyük olmuş" , diğer gün "aaaa küçük olmuş" diye söylenip dururken,bi bakıcaksın ki vücudunla cok orantılı bir hal almış

Yaa umarım istediğim gibi olurr Bu kadar sıkıntıya değer...Ben minnicik olsun istemedimki hiiç

hemen moralını bozma.bandajlar bı cıksın bakalım.emınım ıstedıgın sonuca ulasırsın.nıhayetınde dr bunu düsünmustür.bekledıgınden cok daha ıyı olması dılegıyle...

tatlım geçmiş olsun nasılsın?? tabi bi de hayırlı olsunnn:))))) ben de yakın zamanda olucam inşallah doktor arıyorum bursada

merhaba makigosan bende bursa da yaotırmayı düşünüyorum henüz hiç kimseyle görüşmedim ama bülent bey ve bir doktor daha vardı medikal parkta onunla görüşmeyi düşünüyorum sen kimlerle görüştün ve son kararın hakkında benide bilgilendirirsen sevinirim

Bugün bandajlarım açılıcak kızlar. Lütfen şans dileyin. Şuanda çok mutsuzum. Umarım bandajlar sıkıştırdığı için miniciklerdir. Yoksa hiçbir işe yaramadı yani... Kaldiki ben büyük göğüs istemiyordum. Ama yani bu kadarcık olucanı bilseydim hiç bu işe girmezdiim .. :..(

Hadi hayırlısı olsun canım.. Yahu daha şimdiden neden umutsuzluğa kapılıyosun ki. Şimdi vücudunun üstü komple ödemli şiş olur. O yüzden şu an sana küçük görünebilir. Doktorum bana öyle söylemişti. Ödemler indikçe daha da ortaya çıkıp belirginleşecekler. Hiç kendini üzme bu aşamada..

umarım hayal kırıklıgına ugramazsın bol sanş

Kızlar bandajlarım açılmadı. 2 günüm daha var. Ama bildiğin küçücükleeeeeeer!!! :...(
Ben çok büyük olur die korkup dinlemedim burda yazılanları...Benden size önemli uyarı
300cc nin ALTI ASLA!!!!!!!!!!!! Şaka gibi ameliyatım yeni bitti ama ben hala olmamışım gibi hissediyorum. Çünkü hala görünürde bişi yok!!!!!!!! üühühühü. ŞAKA GİBİ YAAAAAAAA!! Çok bozuk moraliiim!!

Hay allah yaa... Yahu dur bakalım canım..Bir bandajların açılsın bakalım doktorun ne diyecek. Belki anca o büyüklük sığmıştır göğüz kafesine kimbilir. Ama üzülme en küçüğü bile ameliyat öncesi halinden iyidir di mi

üzülme sandıgın gıbı olmayabılır sargılar acıldıgında fıkrın degışebılır

Canım ben buradan sonçiçegi hatırladım şimdi sen böyle diyince.Oda amliyattan sonra bandajlıyken eyvah çok küçükler diye kafayı yiyordu,bandajlar açılıncada çook büyükler diye antidepresan ilaçları alıyordu,ama şimdi çok mutlu,şişler inmeye başlayınca vede protez yerine oturunca daha bir güzelleşiyor,merak etme.Daha erken bunları söylemen için.İçini ferah tut.

Saol cnm sonçiçekle konuşuoruz. Anlattı bana ama onunkiler benimkinden 65cc daha büyük :))) Sanırım antidepresan ilaçları almalıyım bendee ... AĞLAMAK İSTİYORUUM.. umarım bende boşuna pabik yapıyorumdur yaa...

merhaba arkadaşım bence boşuna panik olma kendini üzme benim bugün ameliyat olalı dördüncü günüm bandaj o kadar sıkıki bana 325e 350 takılmasına rağmen dümdüz duruyor küçük olmuşmudur diye bile düşündün ama sanmıyorum bende ameliyata 275cc diye girdim doktorumun içine sinmemiş derim esnekmiş yakışanı yapmış.inan bana bandajlı hali a cup varyok gibi görünüyor bence mutlu olacaksın çünkü hiç olmamasından bin kere iyidir herhalda biraz zamana bırak zaten iyileşme sürecindeyiz birde bağışıklığını düşünerek üzülme

tatlım üzülme boş yere yaa sonçiçek de öyle diyodu evet..eminim bandajlar çıktığında fikrin değişecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…