geçmiş olsunnnn [/QUOT
Teşekkür ederim sonçiçek. Moraslim bozuk amaaa Nie böle olduukii. Ben foto falanda göstermiştiim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Veee Sonnn 6 Gün Geçti. Ameliyatımı oldum:)
- Konu Sahibi blondpink
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Eveet kızlr şimdi daha ayrıntılı bilgi vermeye bAşlayabilirim. Dün sabah ameliyatımı oldum. Ünl Şahn e.
Beni yatagıma yatırdıkları ana kadar rahattım. Ama o an tek düşündüğüm şey kaçmak oldu :) Nasıl uyudum nasıl uyandım hatırlamıyorum. İlk uyandıgımda ağrım vardı. İğne yapıın diyip durdugumu hatırlıyorum. Birazda bulantım vardı çıkardım...Ama sonrası çok rahattı. akşam eve çıktım. Gecemde çok rahat geçti. Kendimi zorlamadıgım sürece çok ağrım yok. Yatıp kalkarken bile bazen destek alıyorum. Üstelik dual plan...Kas altı yanii...O yüzden çok mutluyum. Şimdi SIMMSIKII bandajlı. Minicik görünüyo. 245 265 yuvarlak takıldı. ( Nie bu kadar küçüüük Bide şişlikleri inince eski haline dönücek gibiiiiii :..(
Dual plan yönteminde ağrı olmuyor zaten bende de olmamıştı.Bu arada,küçük oldu diye üzülme,yani en azından şuanki halinden biraz daha büyük olacaklar.çok fazla bi büyüklük olmayacak ama,sıkı sarıldığı için biraz kücük görünüyorlardır.1-2 hafta sonra gözüne büyük bile gelmeye başlayacak.bi gün "aaaa büyük olmuş" , diğer gün "aaaa küçük olmuş" diye söylenip dururken,bi bakıcaksın ki vücudunla cok orantılı bir hal almış
Dual plan yönteminde ağrı olmuyor zaten bende de olmamıştı.Bu arada,küçük oldu diye üzülme,yani en azından şuanki halinden biraz daha büyük olacaklar.çok fazla bi büyüklük olmayacak ama,sıkı sarıldığı için biraz kücük görünüyorlardır.1-2 hafta sonra gözüne büyük bile gelmeye başlayacak.bi gün "aaaa büyük olmuş" , diğer gün "aaaa küçük olmuş" diye söylenip dururken,bi bakıcaksın ki vücudunla cok orantılı bir hal almış
Yaa umarım istediğim gibi olurr Bu kadar sıkıntıya değer...Ben minnicik olsun istemedimki hiiç
Yaa umarım istediğim gibi olurr Bu kadar sıkıntıya değer...Ben minnicik olsun istemedimki hiiç
tatlım msjım geldi mi sana ?
tatlım msjım geldi mi sana ?
evet geldi. Cevabım gelmedi mi?
- 12 Haziran 2010
- 648
- 0
- 316
Eveet kızlr şimdi daha ayrıntılı bilgi vermeye bAşlayabilirim. Dün sabah ameliyatımı oldum. Ünl Şahn e.
Beni yatagıma yatırdıkları ana kadar rahattım. Ama o an tek düşündüğüm şey kaçmak oldu :) Nasıl uyudum nasıl uyandım hatırlamıyorum. İlk uyandıgımda ağrım vardı. İğne yapıın diyip durdugumu hatırlıyorum. Birazda bulantım vardı çıkardım...Ama sonrası çok rahattı. akşam eve çıktım. Gecemde çok rahat geçti. Kendimi zorlamadıgım sürece çok ağrım yok. Yatıp kalkarken bile bazen destek alıyorum. Üstelik dual plan...Kas altı yanii...O yüzden çok mutluyum. Şimdi SIMMSIKII bandajlı. Minicik görünüyo. 245 265 yuvarlak takıldı. ( Nie bu kadar küçüüük Bide şişlikleri inince eski haline dönücek gibiiiiii :..(
hemen moralını bozma.bandajlar bı cıksın bakalım.emınım ıstedıgın sonuca ulasırsın.nıhayetınde dr bunu düsünmustür.bekledıgınden cok daha ıyı olması dılegıyle...
tatlım geçmiş olsun nasılsın?? tabi bi de hayırlı olsunnn:))))) ben de yakın zamanda olucam inşallah doktor arıyorum bursada
merhaba makigosan bende bursa da yaotırmayı düşünüyorum henüz hiç kimseyle görüşmedim ama bülent bey ve bir doktor daha vardı medikal parkta onunla görüşmeyi düşünüyorum sen kimlerle görüştün ve son kararın hakkında benide bilgilendirirsen sevinirim
Hadi hayırlısı olsun canım.. Yahu daha şimdiden neden umutsuzluğa kapılıyosun ki. Şimdi vücudunun üstü komple ödemli şiş olur. O yüzden şu an sana küçük görünebilir. Doktorum bana öyle söylemişti. Ödemler indikçe daha da ortaya çıkıp belirginleşecekler. Hiç kendini üzme bu aşamada..
Bugün bandajlarım açılıcak kızlar. Lütfen şans dileyin. Şuanda çok mutsuzum. Umarım bandajlar sıkıştırdığı için miniciklerdir. Yoksa hiçbir işe yaramadı yani... Kaldiki ben büyük göğüs istemiyordum. Ama yani bu kadarcık olucanı bilseydim hiç bu işe girmezdiim .. :..(
umarım hayal kırıklıgına ugramazsın bol sanş
Kızlar bandajlarım açılmadı. 2 günüm daha var. Ama bildiğin küçücükleeeeeeer!!! :...(
Ben çok büyük olur die korkup dinlemedim burda yazılanları...Benden size önemli uyarı
300cc nin ALTI ASLA!!!!!!!!!!!! Şaka gibi ameliyatım yeni bitti ama ben hala olmamışım gibi hissediyorum. Çünkü hala görünürde bişi yok!!!!!!!! üühühühü. ŞAKA GİBİ YAAAAAAAA!! Çok bozuk moraliiim!!
Ben çok büyük olur die korkup dinlemedim burda yazılanları...Benden size önemli uyarı
300cc nin ALTI ASLA!!!!!!!!!!!! Şaka gibi ameliyatım yeni bitti ama ben hala olmamışım gibi hissediyorum. Çünkü hala görünürde bişi yok!!!!!!!! üühühühü. ŞAKA GİBİ YAAAAAAAA!! Çok bozuk moraliiim!!
Kızlar bandajlarım açılmadı. 2 günüm daha var. Ama bildiğin küçücükleeeeeeer!!! :...(
Hay allah yaa... Yahu dur bakalım canım..Bir bandajların açılsın bakalım doktorun ne diyecek. Belki anca o büyüklük sığmıştır göğüz kafesine kimbilir. Ama üzülme en küçüğü bile ameliyat öncesi halinden iyidir di mi
üzülme sandıgın gıbı olmayabılır sargılar acıldıgında fıkrın degışebılır
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Canım ben buradan sonçiçegi hatırladım şimdi sen böyle diyince.Oda amliyattan sonra bandajlıyken eyvah çok küçükler diye kafayı yiyordu,bandajlar açılıncada çook büyükler diye antidepresan ilaçları alıyordu,ama şimdi çok mutlu,şişler inmeye başlayınca vede protez yerine oturunca daha bir güzelleşiyor,merak etme.Daha erken bunları söylemen için.İçini ferah tut.
saol cnm sonçiçekle konuşuoruz. Anlattı bana ama onunkiler benimkinden 65cc daha büyük :))) sanırım antidepresan ilaçları almalıyım bendee ... Ağlamak istiyoruum.. Umarım bende boşuna pabik yapıyorumdur yaa...
ya seninki kaç cc kas altı mı ne
ya seninki kaç cc kas altı mı ne
245 e 265 . Dual plan...
merhaba arkadaşım bence boşuna panik olma kendini üzme benim bugün ameliyat olalı dördüncü günüm bandaj o kadar sıkıki bana 325e 350 takılmasına rağmen dümdüz duruyor küçük olmuşmudur diye bile düşündün ama sanmıyorum bende ameliyata 275cc diye girdim doktorumun içine sinmemiş derim esnekmiş yakışanı yapmış.inan bana bandajlı hali a cup varyok gibi görünüyor bence mutlu olacaksın çünkü hiç olmamasından bin kere iyidir herhalda biraz zamana bırak zaten iyileşme sürecindeyiz birde bağışıklığını düşünerek üzülme
- 5 Nisan 2010
- 109
- 0
- 96
Saol cnm sonçiçekle konuşuoruz. Anlattı bana ama onunkiler benimkinden 65cc daha büyük :))) Sanırım antidepresan ilaçları almalıyım bendee ... AĞLAMAK İSTİYORUUM.. umarım bende boşuna pabik yapıyorumdur yaa...
tatlım üzülme boş yere yaa sonçiçek de öyle diyodu evet..eminim bandajlar çıktığında fikrin değişecek