- 17 Şubat 2015
- 282
- 402
- 103
- Konu Sahibi vuslata hasretim
-
herşey çok güzel :) mutlulukla kullanbende çeyiz için lif yapıyorum almak istersen yardımcı olurum :) modelleri özelden atabilirm ya da konularıma bakabilirsin :)
canım çok güzeller, güle güle kullan hepsini :)) düğün ne zaman?
Sağol canım daha güzelleri senin olsun :) Ağustosta kısmetse
Hayırlı olsun topiğin ve çeyizlerin maşallah çok güzel aldıkların bana hitap ediyor. Renkler uyum çok hoş. Devamını bekliyoruz canım
Merhaba canıım bende aldıklarına baktım şimdi hepsi çok güzeller güle güle aşkla kullan
Çeyiz alışverişi hiç bitmez benimde kısmetse temmuz sonu ağustos başı gibi bende çoğu şeyi aldım Allah yardım etsin hepimize ,takipteyiiiim bende
Çok teşekkür ediyorum daha güzelleri senin olsun :)Ayy en çok bakmayı karıstırmayı sevdiğim seyler çok güzel ve çok kibar hepsi güle güle kullanınn mutluluklar dilerim şimdiden
teşekkür ederim canım güzel dileklerin için :) o anahtarlığı aliexpressten aldım ama öyle beklediğim gibi de çokkaliteli bişey çıkmadı idare eder :)Pembis seven bi gelin adayimiz daha gelmis aramiza canim hayirli olsun aldiklarin güzel gunlerde kullan hepsini misafir yemek takimini ve catal bicagini cook begendim ve o anahtarliktan bende istiyorum bulamiyorum yasen askla kullan canim ama gözüm kalmis gibi olmasin
Olsun canim onun anlamı bile yeter ben cesaret edebilsem neler alicam ordan ah ahh..teşekkür ederim canım güzel dileklerin için :) o anahtarlığı aliexpressten aldım ama öyle beklediğim gibi de çokkaliteli bişey çıkmadı idare eder :)
bikaçarkadaşım da alışveriş yapıyor ordan şimdiye kadar bi sıkıntı yaşayan olmadı küüçük bişey alarak deneyebilirsin. Bu istediğin anahtarlık mesela kargo ücreti bile yok :)Olsun canim onun anlamı bile yeter ben cesaret edebilsem neler alicam ordan ah ahh..
Güzel gunlerde kullan tatlim kocaciginla
küçük şeyler riske atiliyorda büyük parçalar ne bilim görmeden almak riskli geliyor burdan aldiklarimiz bile yeri geliyo ugrastiriyo Tr de alacaklarim bitsin en son çare orasibikaçarkadaşım da alışveriş yapıyor ordan şimdiye kadar bi sıkıntı yaşayan olmadı küüçük bişey alarak deneyebilirsin. Bu istediğin anahtarlık mesela kargo ücreti bile yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?