Gelinlik Modelleri veee işte gelinliğim

askhicbitmez

annesinin kuzusu geliyooo
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
1.245
21
118
Antalya
merhaba kızlar
ilk gelinlik bakmaya başladığımda bu gelinliği görmüştüm yüzlerce baktım ama bunun üstüne güzel ve zarif bulamadım
bu modeli diktiriyorum sadece farklı olarak göğsü taşlı ve incili o işleme göğüs aramdan aşağı belime doğru akıyor belimi çevreliyor eteğimin arkasında kuyruk var birazcık :)

Eklentiler

• $en beğendiğim gelinlik.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 107
bayılıyorum böyle sade gelinliklere, azıcık taş aseleti bozmaz sanırım:) çok güzelmiş gerçekten mutluluklar

cok kibar ama nacizane tavsiyem gelinligi cok fazla tasa bogup grilestirmeyin. bu haliyle bile cok hos.. ya inci secin ya da sadece isilti verecek kadar tas karman corman bisey cikmasin ortaya..bu hali cok duru.

anaa bnm gelinliğime benziyor:) bu hali bile çok güzel tatlım ve bugün sergilenen gelinlikler arasında en güzeli bnce...bn taşlı şeylerden çok hoşlanmıyorum bu sadelik çok güzel geldi bna...

çok zarif canım... bende oğluşumun sünneti için bu modeli beğendim
tabiii etekleri tülden ve kabarık olmayacak..saten, düz ,uzun inecek

beğendim

Merhaba,

Hayırlı olsun. Modelin benzer havada durması için lütfen dikkat edin etekte çok fazla kat tül kullansınlar. Toplamda 6-7 kat kadar, en üstte hayal tül olacak şekilde farklı tül türlerinden bol kat lazım, küçükçe de bir tarlatan giyinmelisiniz.. Aksi halde etek bu şekilde durmaz.

Son düzenleme:
çok güzel bir model yalnız uzun boylarda güzel duruyor.. eğer boy problemi varsa biraz daha kemikte biten modeller boyu daha uzun gösterir bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…