Gelinlik Modelleri Veee gelinliğim dikilmeye başlandıı sizce nasıl ???

Çok sevindim inşallah seçilirsin kararlı istikrarlı, zevkli olduğunu düşünüyorum neden secilmeyesin. Bu arada yarışmaya gönderdiğin gelinliğini merak ettim.

çok zarif bir seçim, dantel gelinliğe çok yakışıyor bence...mutluluklar dilerim

SIRT KISMIDA AYNEN BÖYLE DANTEL OLACAKSA ON NUMARA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

SIRT KISMIDA AYNEN BÖYLE DANTEL OLACAKSA ON NUMARA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

sırtında dantel detayı olan gelinliklere bayılıyorum ama beni düşündüren konu yaz aylarında bu gelinlik rahatsız eder mi? bizim adana ve antalya olmak üzere 2 düğümüz olacak, malum iki şehir de ağustosta çok sıcak olur kararsızım bu konuda

Hepinize tşk ederim kızlar umarım güzel olur dikilsin sizinle paylaşıcam sözzz :)

Ben de pronoviasın bu modelini ilk gördüğüm an beğendim ama çok pahalıdır diye sormaya çeiniyorum diktirek aynısı gibi olur mu acaba çok merak ettim...gelinliğin bitince resimlerini koyarsan bir de yaptırdığın yeri yazarsan çok sevinirim.

Mutluluklar şimdiden...

arkadaşlar merhaba düğünümde kınamda oldu bitti anca fırsat bulabıldım resımler biraz soluk özellikle gelinliğimin arka kısmını görmenızı istiyorum dedığım gıbı sırf dantel daha güzel fotolar bulunca yüklicek tekrardan nikahtan sonra duvağı çıkardım çünkü tek özelliği sırt dekoltesiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…