• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Veee gelinliğim dikilmeye başlandıı sizce nasıl ???

Canım, dükkan demek, sermaye demek. Bende olmayan bir şey, eşimde de :D

Yalnız, önümüzdeki ay inşallah Ala Merasim'e tesettürlü bir gelinlik tasarımımı vereceğim. Başvurdum, inşallah seçilirim. Eğer seçilir de tasarımım beğenilirse, bir modaeviyle anlaşarak diğer tasarımlarımı -yaklaşık 10 tane var- diktireceğim ve onların reyonunda sergileteceğim hayırlısıyla. İnşallah başarırım. Yani nasıl Pronovias markası var ve onun tasarımcı serileri oluyor, Manuel Mota, Elie Saab gibi, aynı şekilde...

Çok sevindim inşallah seçilirsin kararlı istikrarlı, zevkli olduğunu düşünüyorum neden secilmeyesin. Bu arada yarışmaya gönderdiğin gelinliğini merak ettim. :46:

çok zarif bir seçim, dantel gelinliğe çok yakışıyor bence...mutluluklar dilerim:nazar:

SIRT KISMIDA AYNEN BÖYLE DANTEL OLACAKSA ON NUMARA:23::23::23::23: ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN:nazar::nazar::nazar::nazar:

SIRT KISMIDA AYNEN BÖYLE DANTEL OLACAKSA ON NUMARA:23::23::23::23: ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN:nazar::nazar::nazar::nazar:

sırtında dantel detayı olan gelinliklere bayılıyorum ama beni düşündüren konu yaz aylarında bu gelinlik rahatsız eder mi? bizim adana ve antalya olmak üzere 2 düğümüz olacak, malum iki şehir de ağustosta çok sıcak olur kararsızım bu konuda:(

Hepinize tşk ederim kızlar umarım güzel olur dikilsin sizinle paylaşıcam sözzz :)

Ben de pronoviasın bu modelini ilk gördüğüm an beğendim ama çok pahalıdır diye sormaya çeiniyorum diktirek aynısı gibi olur mu acaba çok merak ettim...gelinliğin bitince resimlerini koyarsan bir de yaptırdığın yeri yazarsan çok sevinirim.

Mutluluklar şimdiden...

$DSCN0532.jpg $DSCN0533.jpg $DSCN0564.jpg $DSCN0577.jpg

arkadaşlar merhaba düğünümde kınamda oldu bitti anca fırsat bulabıldım resımler biraz soluk özellikle gelinliğimin arka kısmını görmenızı istiyorum dedığım gıbı sırf dantel daha güzel fotolar bulunca yüklicek tekrardan nikahtan sonra duvağı çıkardım çünkü tek özelliği sırt dekoltesiydi

Back