merhaba arkadaşlar temmuzda düğünüm var bende gelinliğimi dantelden yana kullandım resımlerde gördüğünüz gibi ön kısmını ve arkas kısmını resımledim diktirmeye başladım siparişi verdım 3 prova olucak ilk provam nisan başında umarım ıstediğim gibi olur siz beğendinizmi ? sizce nasıl kızlarr ?? özeelliği arkas kısmı sırf dantel nıkahtan sonra duvağı çıkarıcam ki sırt kısmım gözüksün umarım herşey gönlümüzce olur yorumlarınızı bekliyorum hepinizi öpüyorum.Eki Görüntüle 373274 Eki Görüntüle 373275
Muhteşemmmmmmmmmmm:)
Hayırlı olsun, harika bir model. Kaça dikiyorlar?
Ben hiçbir şey anlamadım desem... Hangisinin hangi tarafinı diktiriyorsunuz?
Bayıldım gelinliğinize. MUtluluklar dilerim. Sade bir topuz ve sade makyaj ile harika görünürsünüz.
Anladım. Öncelikle hayırlısı olsun. Gelinliğinizin büyük fotoğrafları aşağıdaki linkte:
San Patrick Wedding Dresses [Ritmo] at BestBRitmolPrices.com
Buradan gelinlikçinizle birlikte modeli mutlaka incelemenizi öneririm. Danteli Fransız danteli değil, metre usülü satılıyor bunlar, çakma fransız danteliUygun fiyatlı bir dantel. Kesinlikle aynı tip dantelden kullanmak istediğinizi söyleyin, brode kullanmamasını isteyin. Modelin aslına sadık kalmak adına doğru danteli seçin birlikte. Siz söylerseniz, o anlar. Ama yok o pahalı vs. demesin, orijinal fransız danteli istemiyorsunuz sonuçta. verdiği fiyattan gayet de dikilir bu dantelle.
Dantelinizin tipi şu şekilde olmalı, dokuma tekniğine dikkat edin:
Şu şekilde olmamalı, aşağıdakiler dantel değil brodedir zaten...Üstteki desenli dokuma tekniği, alttaki düz tül üstüne desen işleme...
minenes anlaşılan yakın zamanda senin de gelinlerin olacak maşaalah iyi araştırmacsın bunu elbet bir gelinlik dükkanıyla taçlandırırsın. :)
model çok şık ve zarif
iyi bir fiyata da anlaşmışsınız
umarım kullanacakları danteli size göstermişlerdir
eğer göstermedilerse de 1. provadan itibaren ısrarcı olun mutlaka danteli göstersinler.
çünkü dantelde ucuza kacalım derlerse mis gibi gelinlik mahvolur siz de üzülürsünüz çünkü model çok güzel gerçekten
Anladım. Öncelikle hayırlısı olsun. Gelinliğinizin büyük fotoğrafları aşağıdaki linkte:
San Patrick Wedding Dresses [Ritmo] at BestBRitmolPrices.com
Buradan gelinlikçinizle birlikte modeli mutlaka incelemenizi öneririm. Danteli Fransız danteli değil, metre usülü satılıyor bunlar, çakma fransız danteliUygun fiyatlı bir dantel. Kesinlikle aynı tip dantelden kullanmak istediğinizi söyleyin, brode kullanmamasını isteyin. Modelin aslına sadık kalmak adına doğru danteli seçin birlikte. Siz söylerseniz, o anlar. Ama yok o pahalı vs. demesin, orijinal fransız danteli istemiyorsunuz sonuçta. verdiği fiyattan gayet de dikilir bu dantelle.
Dantelinizin tipi şu şekilde olmalı, dokuma tekniğine dikkat edin:
Şu şekilde olmamalı, aşağıdakiler dantel değil brodedir zaten...Üstteki desenli dokuma tekniği, alttaki düz tül üstüne desen işleme...
walla çok yer gezdim 2.000-2.500 arası dediler hep sırf dantel olduğu ıcın en sonunda bir yerde 1.700 tl ye anlaştım umarım güzel olur cnm sağoll
Canım, dükkan demek, sermaye demek. Bende olmayan bir şey, eşimde de
Yalnız, önümüzdeki ay inşallah Ala Merasim'e tesettürlü bir gelinlik tasarımımı vereceğim. Başvurdum, inşallah seçilirim. Eğer seçilir de tasarımım beğenilirse, bir modaeviyle anlaşarak diğer tasarımlarımı -yaklaşık 10 tane var- diktireceğim ve onların reyonunda sergileteceğim hayırlısıyla. İnşallah başarırım. Yani nasıl Pronovias markası var ve onun tasarımcı serileri oluyor, Manuel Mota, Elie Saab gibi, aynı şekilde...
mrb mine, bende yazılarını okuyorum ve sana çok tşk ediyorum gerçekten çok güzel bilgileri paylaşıyosun bende tesettürlü bi gelinlik diktirmek istiyorum.ankarada memnun kalabilcem biyer arıyorum lütfen banada yardımcı olurmusun özelden msj yazamıyorum seninle fikir alışverişi yapmak isterim cnm şimdiden tşk edrm.grşrz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?