• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Veee buda Benimmm Davetiyemm :))

Sevgilitweety

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
670
103
123
$9105-davetiyenoktasi-com-elite-davetiye-700x700.jpg

kızlar Kemeraltından 300 tanesine 290 tlden fiyat aldım pazarlık yapa yapa 200 tl ye düşürdüm :)) sizce uygunmu fiyatı ??

Anılarla dolu bır davetıyee cok sırın ve guzell cok begendımm canım mutluluklar dılıyorum sızeee :)
Ayrıca fıyat normal bence

Çok güzel ve anlamlı bi davetiyee çok beğendim, ayrıca fiyatı da uygun bence :) mutluluklarrr

Anılarla dolu bır davetıyee cok sırın ve guzell cok begendımm canım mutluluklar dılıyorum sızeee :)
Ayrıca fıyat normal bence

Teşekkür ederim canmmm :) bende o tarihlerin bulunduğu kısmı çok beğendim zatenn :))

Çok güzel ve anlamlı bi davetiyee çok beğendim, ayrıca fiyatı da uygun bence :) mutluluklarrr

Teşekkürler :)

ne güzel yaaaa, bakarken gülümsedim :21:
çok hoşşşşşş :nazar:

Daha güzeli sana nasip olsun arkadaşım teşekkür ederim :)

bizde 250 tanesini 150 tl ye aldık istanbuldan..fiyat uygun canım..pahalıya almamışsın ;)

aa öylemii.. bize 300 tanede çok aslında ama 250 yetermi eksik kalır falan diye düşünerek 300 tanesine fiyat aldım bende..

Süper olmuş ya tanıştığınız tarih, evlenme teklifi edilen tarih filan yazıyor süper ya bunu biz de yapmalıyız

İnsanlar ohaaa bunlar 6-7 yıl çıkmış öyle evlenmiş desinler :27:

Ay çok güzel davetiyeniz çok beğendim :16: darısı bütün genç kızların başına biz daha bunların hayallerini kuruyoruz :97:

Daha Güzeli Senin Olur inşallah canım benimm..

bu davetiye çok cici ya gerçekten

teşekkürler :)

çok sevimliymiş :16: mutluluklar ^.^

Teşekkürler :)

Süper olmuş ya tanıştığınız tarih, evlenme teklifi edilen tarih filan yazıyor süper ya bunu biz de yapmalıyız

İnsanlar ohaaa bunlar 6-7 yıl çıkmış öyle evlenmiş desinler :27:

heheheeh :) bende tarihler oldugu için çok sevdim zaten :)))

Bayıldım.. Çok güzelmiş. Sıradan, abuk subuk sözler yazan davetiyelerden değil en azından.

ayy ayy çok beğendim çok duygulandım yaa.. Allah o evleniyorların sonrasına çocukları oldu çocukları evlendi gibi zaman dilimleri de ekletsin inşallah.. mutluluklar canım :)

ayy ayy çok beğendim çok duygulandım yaa.. Allah o evleniyorların sonrasına çocukları oldu çocukları evlendi gibi zaman dilimleri de ekletsin inşallah.. mutluluklar canım :)

amiin canım sağolasınnn... :)

Çok güzelmiş çok beğendim size de Mutluluklar :)

Teşekkürlrr :)

çok güzel davetiyen tatlım, orijinal ;) Allah mesut etsin ;)

Sağol canımmm amin :)

Çok güzel :) Mutluluklarrr

Teşekkürlerr :)

çok güzelmiş canım :69: öyle her şeyi beğenmem; ama bunda tarihlerin olması süper olmuş :16:

teşekkürlerrr :):)

Back