• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Veee Artık Bende NişanLıyımmmm

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Tebrikler! Elbiseni çok beğendim tam oturmuş üzerine ve çok şık durmuş :) Buarada nişan mekanı da gayet hoş görünüyor neresi acaba? Ben de Ankara'da nişan için mekan arayışı içerisindeyim de:5:

Çok teşekkür ederim canım :) Düğün salonu İstanbul'da Armoni Salonları,burada olan arkadaşlarıma kesinlikle her yönden tavsiye ederim burayı...

ayy sanki kendi nişanımı gördüm :)) kıyafet renk ve tarzımız aynı. hele damat kravat ve takımıyla bi an nişanlımı andırdı hehehe tebrikler canım :DD

Hehehe süslüyümdür azcık ben ışıl ışıl severim :21: Benzerlikte olabilir :D Teşekkürler canımm :)

çok güzel olmussun tatlım mutluluklar canım:16:

çoookk tatlı olmuşşsun tatlım Allah bir ömür boyu hiç ayırmasın..mutluluklar :46:

Çoook çoook teşekkür ederim kızlar yaa, sizlerede dua ediyorum tabiki :) Allah herkesin gönlüne göre versin,herkes bu mutlu günleri yaşasın:16:

rabbım bır ömür mutlu etsın sızler..kendı nısanımı hatırlıyorum da tam bır savaştı herseyı ıttıre yaptık..kaynana ıstemıyınce böle oluyor tabı

mutluluklar diliyorum.çokda güzel olmussunuz maşallah,mekanda gerçekten çok hoş..fiyat alabilirmiyim.ne kadara tuttunuz??

Son düzenleme:
Hemen hemen 4 bine geldi canım, ama bir gidip görüşmenizi tavsiye ederim. Çünkü düğün içinde istekler farklılaştıkça fiyatta değişiyor

Back