Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah mutlulugunuzu daim etsin
Yuzunuzden cok belli mutlu oldugunuz cok icten gulmussunuz
Cok da guzel olmussunuz
ozellikle saclariniza hayran oldum , masallah ne kadar guzel rengi var
maşallah çok güzel olmuşsun elbisen filan çok yakışmış çok hoşuma gitti hani barbie bebekler filan var ya bu tür böyle deniz kızı modelli elbise giyen bebekler var ya onlar gibi çok hoş çok beğendim inşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz
allah mutlulugunuzu daim etsin canım arkadasların da dediği gibi ben de saç rengini çok beğendim yeni rendim o olsun istiyorum fındık kabuğu rengi ve karamel demiştin dimi:)
Şubat ayında fındık kabuguna boyamıştım canım, sonrada hiç boya vurmadım işte üstüne karamel vurduk böyle bişi oldu. Ama normalde ışıkta biraz daha açık saçımın rengi :)
Tebrikler! Elbiseni çok beğendim tam oturmuş üzerine ve çok şık durmuş :) Buarada nişan mekanı da gayet hoş görünüyor neresi acaba? Ben de Ankara'da nişan için mekan arayışı içerisindeyim de