- Konu Sahibi tinkerbell3
çookk güzeller güle güle kulanırsın inşallah![]()
sağol canım iyi dileklerin için inş hepimiz ağız tadıyla kullanırız:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çookk güzeller güle güle kulanırsın inşallah![]()
ayy tatlm yaa tam benlikmiş bayldımmmmm :) gözüm yok wla bakkmaşallah güle güle güzel günlerde kullan inşş :) bu kelebek indirimi ne zaman oluo ya hiç duymamışım
![]()
senin tencerelerinin de benimkinden aşağı kalır yanı yokmuş yani maşallah hemde kırmızı aşkıAllah ağız tadıyla güzel günlerde bol kalabalık sofralar kuracağınız aileniz ve sevdiklerinizi ağırlayacağınız zamanlarda kullanmayı nasip etsin çeyizin çok güzel
Çook güzel çoook begendim canım güle güle kullan
Çook güzel çoook begendim canım güle güle kullan![]()
bunun güzelliğine dayanamadımm hayalimdeki pembe sofraların tamamlayıcısı olacak inşallaah
Eki Görüntüle 886101
Ama bayıldım ben buna
Nerden aldım kuzucum? Hoş ben bu ay çılgın gibi alışveriş yaptım, maaşı alalı hafta olmadı ama artık kredi kartımda limitim yok![]()
Ayy çok ciciymiş kıız bayıldımbunun güzelliğine dayanamadımm hayalimdeki pembe sofraların tamamlayıcısı olacak inşallaah
Eki Görüntüle 886101
Ayy çok ciciymiş kıız bayıldım![]()
bu abajur da benim oldu![]()
çok şükür şimdiye kadar her şey gönlüme göre oldu . azıcık nasipliyim galiba:):)
Allah'ım hayırla kullanmamızı nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 892434 Eki Görüntüle 892435
olmasak üzülürdümm çünkü çok tatlılar:103:
Mutlu huzurlu günlerde kullanalım o zaman canımcım![]()
canım güle güle kullan geçen sene bende çok almak istiyordum bu senede hala istiyorum işe girişim netleşirse bende alıcam![]()