• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vee tinkerbell in çeyizleri:)

ayy tatlm yaa tam benlikmiş bayldımmmmm :) gözüm yok wla bakk :D maşallah güle güle güzel günlerde kullan inşş :) bu kelebek indirimi ne zaman oluo ya hiç duymamışım :(

canım daha güzeli senin olsun inş :) kelebek indirimi boynerde ayın son günü oluyor. her üründe değil ama bazı ürünlerde bayağı indirim yapıyolar ben o üçlü seti bayağı uygun aldım. normalde sırf mutfak önlüğü 30 tl. internet sitesine bakarsın ayın son günü . bi de kargo bedavaydı ohh yaniiii :1:

senin tencerelerinin de benimkinden aşağı kalır yanı yokmuş yani maşallah hemde kırmızı aşkı(: Allah ağız tadıyla güzel günlerde bol kalabalık sofralar kuracağınız aileniz ve sevdiklerinizi ağırlayacağınız zamanlarda kullanmayı nasip etsin çeyizin çok güzel

senin tencerelerinin de benimkinden aşağı kalır yanı yokmuş yani maşallah hemde kırmızı aşkı(: Allah ağız tadıyla güzel günlerde bol kalabalık sofralar kuracağınız aileniz ve sevdiklerinizi ağırlayacağınız zamanlarda kullanmayı nasip etsin çeyizin çok güzel

teşekkür ederim iyi dileklerin için ne güzel yazmışsın:) aynı şekilde sen de aldıklarını güzel günlerde ağız tadıyla kullan inşallah

O macaronlu mutfak seti ne ka tatlı öyle :56:

Aşk dolu mamalar yapmak nasip olsun kocişine, aşkla eskit tinkercim :54:

bunun güzelliğine dayanamadımm hayalimdeki pembe sofraların tamamlayıcısı olacak inşallaah:16::16::16:

$c0d54786-4e50-423f-9bb9-e415f899708b.webp

Ama bayıldım ben buna :16:

Nerden aldım kuzucum? Hoş ben bu ay çılgın gibi alışveriş yaptım, maaşı alalı hafta olmadı ama artık kredi kartımda limitim yok :27:

pera bulvarı bc home kampanyası canım kampanya devam ediyor . ahhh ben daha neler neler beğendim de maluummmmm çeyiz alışverişi aldı başını gidiyor yetişemiyorum :1: almasan bile kampanyaya göz gezdir eminim karşılıklı bakışacaksınız o cicilerle :69::69:

bu abajur da benim oldu:69: :69: çok şükür şimdiye kadar her şey gönlüme göre oldu . azıcık nasipliyim galiba:):):nazar::nazar::nazar: Allah'ım hayırla kullanmamızı nasip etsin inşallah
$Adsız.webp$Adsız2.webp

canım güle güle kullan geçen sene bende çok almak istiyordum bu senede hala istiyorum işe girişim netleşirse bende alıcam :16:

canım güle güle kullan geçen sene bende çok almak istiyordum bu senede hala istiyorum işe girişim netleşirse bende alıcam :16:

canım inşallah işe girersin hazırlıklarına yardımcı olur . ben de gidip geldim canım alıp almamak konusunda eksik çok evlenmeme nasipse 1.5 yıl var çalışmıyorum daha okuyorum ama daha sonradan bulamam diye çekindim

Back
X