Gelinlik Modelleri vee benim gelinliğim..:)) bir de yardım istiyorum: ankarada gelin buketi...

dt_oleander

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
121
55
53
Ankara
alsam mı? diktirsem mi? derken son provaya geldik. ne yalan söyliim içime sinmeyen hiç bi şey yoktu... inşallah böyle de tamamlanır...
bir de sizden bi yardım rica edicem. ankarada gerçek gibi gelin buketi yapan bi yer biliyo musunuz???

Cok begendim gelini de gelinligi de canım Allah mutlulugunuzu daim etsin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gelinliginiz çok güzel güle güle giyin ama daha küçük çiçekli bir buket olmalı bu gelinlige bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba, yukarda arkadasın fotosunu yüklediği çiçeklerin daha küçükler va baska başka çeşitleri var. kızılayda izmir caddesinde moda çarşısı var. alt kat komple çiçekçi. istediğin çiçeklerden buket yapıyorla hem de yaklaşık 30-40tl ye mal oluyor. ben almaddım çünkü gelinlikçimden gelinliğimi bu hafta teslim alacagım. gelinlikçinin verdiği buket için olan tülü de yanında götürmek gerekmiş, ona göre çiçeği saracaklar ya öyle yani. haftaya da çiçeğimi hallederim

eğer hala yaptırmadıysan canım antaresin arkasnda bi çiçekçi var çiçek buketleri de çok güzel fiyat olarak bilemiyorum tabi.. istersen bi bak oraya bende orda yaptırcam Allah nasip ederse

eğer hala yaptırmadıysan canım antaresin arkasnda bi çiçekçi var çiçek buketleri de çok güzel fiyat olarak bilemiyorum tabi.. istersen bi bak oraya bende orda yaptırcam Allah nasip ederse

öncelikle hepinize teşekkür ederim bilgiler için:)) geçen gün moda çarşısına gittim 45 liraya 3 buket aldım. bi de o civardan kurdele aldım. nerdeyse 45 e maloldu. bi ara foto çekip göstermek isterim:)) bence sade şık bi şey oldu. ben tül falan eklemedim.

ben tekrardan gidemedim moda çarşısna, cuma gelinliğimi alınca verdikleri tülü götürüp çiçek yaptıracağım da kararsızım, güller mi, şakayık mı, sen nasıl yaptırdın tülü onlar mı sardı, bi de hangi dükkandı girişte merdivenlerin köşesinde bi bayanın dükkanı vardı, bi orası ilgiliydi bi de aşağı inince merdiven yanında köşede ilgilendiler diğerleri yok bi de emek parası var falan diye saçmaladılar.

Biz cok cahilmisiz ya:). Zannettik ki bi tane cicekci var. O da merdivenlerden inince hemen karsina denk gelio. Baktik soyle çiçeklere... benim sakayiklar hosuma gitti. Onlardan aldim. Tül istemedim ben ya.. buketteki çiçekleri ayirip tekrar kendim buket yaptim. Kurdele baglamayi düşündüğüm yerden elektrik bandiyla sabitledim. Ustune de 2 renk kurdeleyi baglayip fiuok yapip uçlarini acik biraktim dedugim gibi baya sade oldu. Ama ben öyle ustiyodum zaten. Tulu gelunlikciler gecirebiliyomus istersen. Cicekci oyle dedi . gelinliğin dikilmeye devam ediyosa gelinlikciye de gecirtebiliyomussun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…