Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel sözlerin için teşekkürler..
Böyle başlıklar altında, aynı yürekle konuşabileceğim arkadaşlarla buluşmak benim için de keyifli..
Kayıp Romanlar 2004 yılında yayımlanmıştı yanlış hatırlamıyorsam..
En son da "Yalancı Tanıklar Kahvesi" adlı romanı yayımlandı ustanın.. Benim bildiğim kadarı ile bu başlık altında sadece sevgili löliz okudu.. Beğenmiş ancak "Bir Gün Tek Başına" gibi olamamış..
...ve gelelim "Bir Gün Tek Başına" ya. Kitabı üçüncü kez okuma turumu dün tamamladım.. Yine doldum, yine bir çatlak arıyorum boşalmak için..
Binlerce kez eline sağlık ustanın... Bu romanı neden sinemaya uyarlamazlar anlamıyorum.. Ne? ben bi'şey mi dedim? Bu ne cesaret yahu! Korktum kendimden şimdi.. yerimseniben
canım demek yalancı tanıklar kahvesi mutlaka alıp okuyacağım mutlaka...serim eksik kalmasın hem kızıma bırakacağım hepsini...
sinema demişsin de haklısın ne cesaret... ama birkaç filmi yapıldı usta nın senarist aynı zamanda hatta kitap haline getirdi yeşilçam dedikleri türkiye.. o filmlerindne haberin var mı akibeti ne oldu onların??
neyse sizi keşfettim artık sık sık uğrarım buralara....
canım demek yalancı tanıklar kahvesi mutlaka alıp okuyacağım mutlaka...serim eksik kalmasın hem kızıma bırakacağım hepsini...
sinema demişsin de haklısın ne cesaret... ama birkaç filmi yapıldı usta nın senarist aynı zamanda hatta kitap haline getirdi yeşilçam dedikleri türkiye.. o filmlerindne haberin var mı akibeti ne oldu onların??
neyse sizi keşfettim artık sık sık uğrarım buralara....
herkesin ilk aklına gelen gibi bende Bir Gün Tek Başına diyeceğim.yle ustaca yazılmıştı ki
güven inde hakkını yememek lazım tabi