- 26 Ağustos 2012
- 259
- 57
-
- Konu Sahibi suskunsevda
Amin amin canım teşekkür ederim :)amin kuzum ALLAH ım ailemizi basımızdan eksik etmesin..
ilk aylar biraz zorlanıyor insan ama alışıyorsun darısı sizlere
14 eylül 2014 evlendim yanı daha 5 ay olmadı bile
kına yakılırken ve evden çıkarken taş oldum ağlayamadım eşim öyle sıkı tuttu ki beni ağlama diye
ama eşim hem kına yakılırken hemde evden cıkarken baya ağladı
ben şimdik ne zaman o resımlere baksam veya videoları izlesem aglamaktan gözlerim şişer hergün aklıma gelse o gün her gün ağlarım
hatta filmlerde bile bir anne baba kardeş sahnesi olursa dayanamam başlarım ağlamaya
evın tek kızı ve en küçük cocugu bendim iki bekar abim var...
abım belime kuşak baglarken sanki dünyam durdu tek duydugum eşime dedi ki 'ALLAH ın bize emanetini bende sana emanet ediyorum ' dedi eşim başladı ağlamaya ben kafamı yerden kaldıramadım
eşim en ufak bir seyde parmagım bile kesilse hemen koşar yanıma sen emanet edildin bana artık daha dikkat lı olalım diye.
zaten annem ve babam onları anlatmak için kelime yok hala babam sorar ne istersin alayım diye cok tuhaf kızlar şimdik gene ağladımm daha yazamayacam
Nasıl güzel, nasıl içten anlatmışsın. Şu an işteyim ve gözlerim dolu dolu.
Ben de tek çocuğum, başka kardeşim de yok, nasıl olacak nasıl ayrılacağız annemle. Şu anda bile o kadar üzülüyoruz ki düşününce, bir de senin yazdıklarını okuyunca çok kötü oldum yine.
Allah mutluluğunu daim etsin
Oh ne güzel sen kurtulmuşsun canım inşallah bizede öyle duygusal bi hava olmaz :)Benim de hiç vedalaşmam olmadı. Kırmızı kuşak almayacaktık da son anda alalım bari dedik. Erkek kardeşim kırmızı kuşağı belime bağladı ama merasim havası yoktu zaten hadi bağla da çıkalım olduk. Kınayı da evde kendi aramızda yaktık. Güle eğlene oldu
Bende ayniyim canım ya sakinlestiriciyi dusunmedim degil ama care degil dedigin gibi heyecani gider diye dusunmekteyim insallah dusundugumuzden daha kolay gecerben dışarda okudum ailemden uzakta kalmakta çok sıkıntı çekmiyorum o yüzden ama evlenmek başka kkınası kuşağı düğünü ayrı dert. uzağa gelin gidicem evin tek kızıyım...ağlayınca da kıpkırmızı oluyorumsakinleştirici alsam hata mı etmiş olurum bütün heyecanımı da alıp götürür mü diye düşünüyorum. ağlamayı hiç istemiiyorum o yüzden şimdilerde tek başıma ağlıyorum gizliden