Günaydın Semra'cım.. Sen gelip raporunu aldın mı? Bu arada telefonunu maille at da haberleşelim, olur mu?
Aramızda bi kaç hafta daha olsaydı muhtemelen ben izne ayrılmadan doğururdun ve görürdüm seni burda ama yetişmez heralde bu durumda... kendine ve bebişine çok iyi bak. keep in touch...
meralcim şimdi filiz hanım ile görüştüm 37 haftaya kadar çalışabilir raporu aldığım için ebru bana rapor veremezmiş dahiliye falan verir dedi onunda tüm randevuları doluymuş(((
başka bir hastaneye gideceğim yada 3 gün daha geleceğim(((
telefonumu birazdan atarım sana sende bana at canım okey irtibatı koparmayalım :)))
bana bir akıl ver meral ne yapayım:a015:
hay Allah yaaa... demekki benim bildiğim doğruymuş tüh... tüm dahiliye mi dolu. bi sürü dahiliye doktoru var... yarın için de sordun mu? dahiliye sekreteri Betül var. onunla bi konuş istersen. açıkla durumunu. aradan falan belki bişeyler yapabilir.
canım doğum izninemi ayrılıyorsun a.s.bunlar bebeğe ve beklicez burda Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin
gel gene olurmu bebeğide büyütürüz burda:)
canım ya izne ayrılman iyi olmuş dinlenirsin bolcana bu arada başın sağolsun allah sabır versin dikkat et kendine de umarım sağ salim alırsın bebeğini kucağına herşey gönlünce olsun canım iyi bak kendine bizler de seni çok seviyoruz:)sağol canım Almış kadar olduk inan:)
evde internet yok ne kadar isterdim evdende bağlanayım kısmet tabiiki geleceğim sizlerden öğrenecek paylaşacak daha çok sey var
amin güzel dileklerin için hepinizi çok seviyorum Şeniz
Canim Hiç Girmiycekmisin Daha Nete Yine Takip Edersin Durumunu Haberdar Edersin
Gerçekten çok Güzel şeyler Paylaştik
Birde Sağlikla Alsak Bebişlerimizi Kucağimiza
Canim Kendine çok Iyi Bak Arada Girer Bize Durumunu Haberdar Et Oldumu şekerimmm
filiz gibi bir numarası var mı onunda Betül hanımın belki birsey yapabilir dediğin gibi sorma meral başıma gelenleri dün babanem vefat etti ben duyunca kötü oldum eve gittim tansiyonum 8/6 olmuş tam ayağa kalktım evde lavaboya giderken ayağımı çarptım tırnağım çıktı berbat bir gündü yani şimdide topallıyorum hiç gidemeyeceğim haftaya inşallah ayarlayabilirim birseyler
canım semrascım başın saolsun.kendine dikkat et.bu arada sen nete gelemesende bize iyi haberlerini yolla.bu arada bende kocaelideyim.hangi hastanede doğum yapıcaksın?
semrascim evine internet baglattirsana kuzum yha(((((
esinden dogum hediyesi bi de laptop istedinmi tamamdir yerimseniben
ayrica ben sana veda felan etmek istemiyorumklava:
annenden felan bi yerlerden girersin ..
en gec 2 ay sonra görüsmek dilegiylee
kocamaaaaaaaaaannnnn mincikladimmmmmmŞenizŞeniz
:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?