Lekeler, Çiller Ve yaklaşık 4 yıllık lekelerim gitti diyebilirim🎉

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
merhaba mlkydn yazınızı sonuna kadar heycanla okudum.Benimde leke konusunda çok maceram oldu fakat hepsi hüsranla bitti.Bu setten almak istiyorum ama imkansız gibi tekrardan serumu alıp kullanabildiniz mi?Benim aslında size sormam gereken çok şey var

Merhaba. Benim lekem de bir çay lekesi. 4 ay oldu oluşalı. Burada bahsi geçen lekelerden farklı ama belki tecrübesi olan vardır diye fikir danışmak istiyorum...

Merhabalar, evet serum ve gündüz kremi aldım, dün elime geçti
Belçika dan Türkiye ye gelen birisi yardımcı oldu en umutsuz zamanda
Bugün başladım yine kullanmaya
Sorun tabi, elimden geldiğince yardımcı olurum inşallah

Sonuna kadar okudum. Kullandığınız serum.krem ne kullanıyorsanız adını yazabilir misiniz

Öncelikle çok teşekkür ederim mlkydn.kk ya yeni üye oldum sizin yazınızı okuduktan sonra o yüzden özelden yazmak istedim yazamadım

Merhaba Konu ilgimi çekti eldeki güneş lekelerine de çözüm varmi bilen varsa cok sevinirim yaşlılık cili degil güneş lekesi

Merhaba bende arka arkaya iki hamilelik yaşadım iki yanağında da beş krş para ebatında leke var ve bıyık bölgemde dahaa yemi başladım leke caresi aramaya sizin lekelerinizin fotografı var mı acaba ben zaten çilleri olan biriyim onlar değil de bu lekeler çok rahatsız edici fondöten bile kapamıyo çok üzülüyorum

Size de merhabalar,
Yüzümü paylaşmak istemem açıkcası
Umarım bir türlü çözüme kavuşur sizinde leke sorununuz sizi anlıyorum

Size de merhabalar,
Yüzümü paylaşmak istemem açıkcası
Umarım bir türlü çözüme kavuşur sizinde leke sorununuz sizi anlıyorum
Kaç euro peki benim almanyada halam var ondan alıcam bir tek sizin hikâyeniz inandırıcı ve çözüm yolu var gibi geldi çok fazla kremler kullanıp lekemi çoğaltmak istemiyorum çünkü çoğu leke kremi lekeyi hafifletttikten sonra daha büyüyerek geri dönmüş

Eklentiler

• 20201121_150004.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 885
Benim iki yanağımda da bu şekilde hatta daha koyu fotografta çol belli olmuyo buna benzer miydi sizinkide

Samimi bulmanız mutlu etti beni
Fiyatına gelince ben İnternet sitesinden almıştım,
Bu dönemlerde kampanya yaptı genel olarak ancak alamadıktan sonra hazin bir durum bizim için eczanelerde satılıyor almanyada, ancak her yerde farklı tahmin edersiniz ki bir baktırın derim, siz şanslısınız

Merhaba özellikle size yazmak için üye oldum aynı sorun la yıllardır bende uğraşıyorum son baharın gelmesi ile birlikde acnelyse ve expigment kullanöaya başladım aynı kremi sizde kullanmışsınız.bahsettiğiniz kremi ni iki yıl önce bi kaç hün kıllanıp bi işe yaramaz diye kenara attım ben açıkcası.sormak istediğim sizde kaç gün sonra değişim başladı ve tenk açılmasımı oldu yoksa lekeler parçalanarak yok mu oldu.olmadı tekrardan bahsettiğiniz kreme başlıyayım bende

Merhabalar, bana iyi gelen kremler expigment ve ya türevleri değil, hatta bana kalırsa kullanmayın
Benim cildime iyi gelen eucerin markasının anti pigment serisi

Merhabalar, bana iyi gelen kremler expigment ve ya türevleri değil, hatta bana kalırsa kullanmayın
Benim cildime iyi gelen eucerin markasının anti pigment serisi
Bunu bireysel getirttigimizde set olarak değil yani, gümrükte sorun yaşamayacağımı söyledi eczacım, doğru mudur acaba?

Bunu bireysel getirttigimizde set olarak değil yani, gümrükte sorun yaşamayacağımı söyledi eczacım, doğru mudur acaba?
Set olarak satılmıyor zaten
Genel tavsiye serum, gündüz ve gece kremi şeklinde oluyor ya, o bakımdan ben 3 ünü aldım.. Hatta bir tane daha bir ürünü de vardı bu serinin.. Bana üçünü birlikte kullandım yazmıştı, tavsiye eden..
Ben ilkinde sorun yaşamadım ancak 2.alışverişimde yaşadım.. Paketi açtıkları anda kozmetik ürün olduğu için yasa gereği iadeye gönderme hakları doğuyor.. Şunu da belirteyim, burası önemli ben 2.alışverişimin iade sürecini takip ettim, yaklaşık 2 ay sürdü bu süreç sanırım.. Para iadesi istedim ve alışveriş yaptığım site çok şükür iadeyi yaptı böyle bir risk alır mısınız bilemem tabi, alışveriş yapıp gümrüğe takılmaması ümidi ile beklemek, takılırsa da yaklaşık 2 ay para iadesini beklemek..

Teşekkür ederim bilgilendirme için. Ben ürünün orjinal sayfasında kullanım alanlarını da okudum. Benim durumum yani yanık lekesi için de kullanılıyormuş. Bana da muhtemelen uygun olabilecek bir marka diye düşünüyorum. Siz tretin tritone gibi ürünleri daha önceden denemiş miydiniz? Fayda sağlamış mıydı kullandıysanız şayet? Bana da hekimim Almanyadan başka bir krem getirtti. Ancak hayli ağır. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız...

Rica ederim ne demek, sorun yaşayan kişiler için o kadar iyi ki bu detayda konuşmalar..
Ben de çok karşılaştım konu başlığı açılıyor, kişiler umutla takip ediyor ancak ses seda yok.. Büyük hayal kırıklığı sonrası.. Yine cevapsız sorular.. Belirsizlik, güven duyamamak..
Bu bakımdan elimden geldiğince soruları takip ediyor, cevap veriyorum..
Bahsettiğiniz kremi kullanmadım..
Bu eucerin markası araştırdım kadarıyla sıradan bir kozmetik markası değil.. Medikal içerikli kremler yapıyor bir de Almanlar bu konuda iyiler, hakkını vermek gerekirse
Aslında bu benim kullandığım kremler deki pigment sorununa iyi gelen madde Thiamidol diye bir madde..Ben yüzeysel bakmıştım muadili vs. Bulabilir miyim yada bu maddenin olduğu başka kremler ancak bir sonuca da varamamıştım..
Sizler de bir araştırın belki anlayan birileri çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…