ve vajınusmusu yendiiimm :)

isimsiz_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
1.530
1.294
163
arkadaslar ALLAH kımseye boyle sıkıntı vermesın ınsallah ve yardım etsın ....ben hep yensem ne yazardım burda dıye hayalını kurardım ama sımdı cumle kurmakta bıle zorlanıyorum...artık bende bu sıkıntıyı asmaya calısanlara destek olacagım vee ben yendıysem herkeeeeesss yenerrrrr ....:)

nasıl yendıgımı anlatayım ben 8 agustosta gırdım bu sıteye ve buranın cok buyuk payı var burası sayesınde ben yenecegım dıye uzerıne gıttım yoksa bız 1 yıldır evlıyız hıc denemıoduk dokunduramıyordum bıle ve ben yavas yavas burdakı yazıları defalarca okuyarak bırseyler ogrendım kendıme olacak dıe teselllıde bulundum ..ve dun gece kas gevsetıcı ıctım yarım saat oncesı ....sonra anestol uyusturan kremden surdum ...tabıkı esımede prezervatıf taktık uıyusmasın dıye...benım hıssettıgım baskı ıdı sadece ...eslere gorev dusuyormus cok benm esım bana kıyamıyo dıye oluyormus meger ... sonra gıt gel ıle oldu ve ben ınanamadım ...tabıkı uyusma gectıkten sonra acıyı hıssetmeye basladım ..ama cok sukur artık yendıkkkk darısı herkesee olsun ...:)

kanama oldu mu peki.

bend ilk başta çok korkuyordum korkudan afedersin ıslaklık olmuyordu.krem aldım onun çok faydası oldu.ve dediğin gibi iş eşlerimizde bitiyor.ben düğünden 6 gün sonra yapabildim.forumda 5-6 yıl falan oldu diyorlar hayret ediyorum acaba diyorum sağlık problemi mi psikolojik mi? ben psikolojik diye biliyorum çok da araştırmadım ama..
eşler birbirine hayatı zindan etmesin zor birşey değil

Pisikolojik ıştecanim aslında okadar kolaymis ki eşim ustelemse yine olmazdi ... inatla davam etmeşi lazım boşa zaman gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…