Ve sonunda kararm verdim..22 Mays Ameliyat !!

hiç kıskanma bence masummasal senin burnun da inanılmaz güzel olmuş. estetik olduğu hiç belli değil ve yüzüne inanılmaz yakışmış. şekline zaten diyecek yok :)

lugesyayı çok merak ettim ama baya övdün :) ewet artık gelsin o da siteye resimlerini de beklyoruz haber yolla kendisine :))

ayy canım ne güzel sözler bunlar,beğenilince pek bi hoşuma gidiyo :eek:
lugesya ameliyat için istanbula gelmişti,bir akrabasında kalıyor ve interneti yok,ben hergün arayıp kontrol ediyorum merak etme :)) kk sayesinde beöyle şeker bi arkadaşım oldu yalnız bırakırmıyım hiç sengözlerimebaksanab

ayy canım ne güzel sözler bunlar,beğenilince pek bi hoşuma gidiyo :eek:
lugesya ameliyat için istanbula gelmişti,bir akrabasında kalıyor ve interneti yok,ben hergün arayıp kontrol ediyorum merak etme :)) kk sayesinde beöyle şeker bi arkadaşım oldu yalnız bırakırmıyım hiç sengözlerimebaksanab

ayy canım bnm herşeyden önce ne güzel bi sevaba girmişsin düşünsene :eek: nasıl durumu iyi mi bari morluk şişlik nefes ne alemdeymiş, slm söyle bizden de :)

ayy canım bnm herşeyden önce ne güzel bi sevaba girmişsin düşünsene :eek: nasıl durumu iyi mi bari morluk şişlik nefes ne alemdeymiş, slm söyle bizden de :)

saol cnm,,imkanlar dahilinde destek olmak insanlık vazifesi değilmi zaten :)
az önce konuştuk tekrar,kontrole gitmiş,şişlik morluk onda daha fazla olmuş,darbeli bi burnu olduğu için :KK43:
ateli alınıp memleketine gidince tüm sayfaları okur ve eminim çok mutlu olur :)
ben arada bir söylüyorum zaten,sana şöyle yazmışlar bende böyle cevap verdim falan diye yerimseniben

masummasalcığım ben buradaki bütün mesajları göremiyorum nasıl olacak ya heb 3 sayfa görünüyor napmam gerekiyo

Ben Geldim ... Hepiniz cok tatlısınız .. iyiki warsınız uzun zamandır giremiyorum ama canım benim herşeyim şekerparem masummasal ım sağolsun sizi habersiz bırakmamış bakıyorum .. tam 1 hafta oldu bugün daha iyi hissediyroum her gecen gün daha iyiye gidiyor .. benim biraz oldu şişlik ve morluk ama darbeli bir burun olmasından dolayı böyleydi..
onun dısında ağrı acı asla hiçbir şey yok isteyen herkes için hayırlı olur umarım ama doktorum yakup bey gerçekten mükemmel bir cerrah .. isteyen herkese rahatlıkla gözünüz kapalı gidebilirsiniz diyorum ..
sonra daha uzun paylaşırım sizinle ..
masummasal canımsın sen biliyorsun bunu iyiki tanmısım seni ve iyiki warsın
öpüyorum hepinizi

mesajını görünce çok sevindim lugesya :))) geçmiş olsun, hayırlı olsun :)) gelirgelmez seni çok yormayalım ama resimlerini, ve ameliyat hislerini bekliyoruz unutma :) masummasal saolsun bizi habersiz bırakmadı ne güzel dost olmuşsunuz site sayesinde

lugesyaaa gelmiss, hosgeldinn, gecmis olsun, güzel haberlerini senin agzından duymak ne güzell, yeni burnun hayırlı olsunn canımm :KK70:

işte geldimm.. cok tşk. ederim hepinize tek tekk ben yokken bile hep hatırlamıssınız canlarım benim.. masummasal o benim birtanem canım herşey oldu bana en zor günlerimde
sizi de burda habersiz bırakmamış elinden geldiğince ona binlerce öpücük sonsuz tşk. ederim minik bal böceğim şekerparem benim :)
nihayet çok şükür ki atlattım artık herşey geride kaldı doktorumun o mükemmel ellerinden mükemmel bir sonuc cıktı.. yakup bey tartışmasız son nokta estetikte.. düşünen herkese ısrarla tavsiye ederim.. başka yerde , başka bir doktorla kendinize yazık etmeyin derim :)

lugesya'cım masummasal sagolsun hep senden haber getirdi ama senin agzından iyi oldugunu duymak daha güzel tabii, masummasalın dedigine göre burnun bir harikaymıs, cok sevindim senin adına canım, saglıklı günlerde saglıklı nefeslerle kullan insallahh

:nazar: fotoları albümde topladım kızlar opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
X