Merhaba kızlar bilenler bilir,bu cumartesi sezeryanım vardı fakat cumartesinde önceki çarşamba doktor kontrolüne gittiğimde doktorum istersen cumartesi beklemeyelim bugün ben seni szezeryana alayım dedi çünkü kasılmaların iyice sıklaştırmıştı,ama açılman yok demişti oysaki varmış panik olurum diye bana söylememiş ve hemen ardından muaynem bittikten sonra eşimi telefonla benden gizli aramış ve açılmam olduğunu söylemiş böylelikle ogün sezeryan için saat 17:00 ye randevumuzu almış olduk.eve geldikbavul zaten hazırdı bavulu alıp tekrar hastahaneye döndük odamıza çıktık yapılnası gerekenler yapıldıktan sonra odamın önünde bi sedye belirdi binmemek için çok cebelleştim ameliyathaneye yürüyerek gitmek istedim ama izin vermediler.sonunda bende artık o sedyenin üzerindeydim,ve sedyeye çıkarçıkmaz bir ağlamaya başladım ki sormayın zatan dolmuştum sonra annemin ve eşimin görmesini istremediğim için kendimi bi sıktım ki sormayın eşim benimle birlikte kapıya geldi sonra zaten o malum sahne sezeryana girenler nedemek istediğimi çok iyi bilirler gözgöze geldik ve o nemli gözlerle konuşmaya başladık ve kapı kapandı birden yeşil önlüklüler etrafımı sarmıştı ama benim gözlerim doktorumu arıyordu ve sonunda onu görmüştü burdayım yanındayım sakin ol dedi ve narkozcular beni rahatlatmaya çalışıyorlardı.bebeğimin cinsiyetini sordular kız dedim,ama kızın senin güzelliğini hiç bozmamış ne kara güzel yüzün var dediler sonra doktorumda benim kızım güzeldir onun kızı da güzel olur dedi sonra boğazımda bi yanma hissettim ve gitmişim kendime geldiğimde karnım da hafif ağrı ve yanlızca uyumak istiyordum ama bitarafdan da kızım nerde güzel mi diye sayıklıyordum.ve onu hemen kucaklamak için biran önce ayılmaya çalıştım,
ve kızım kollarımdaydı onu karnıma veren yüce rabbim sonunda kollarımın arasınada vermişti böyle bi güzellik olmazdı o kapkara kaşlar kapkara uzun saçlar kızım maşallahı vardıim di evimizdeyiz.allah her keze böyle kolay doğumlar nasip etsin bu arada sezeryan kadar rahat ve konforlu bi doğum şekli olamaz tabi bu benim fikrim tavsiye edebilirim. Hamileliğimin en başından beri bura da yazıştığım fikir alışverişi yaptığım tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
ve kızım kollarımdaydı onu karnıma veren yüce rabbim sonunda kollarımın arasınada vermişti böyle bi güzellik olmazdı o kapkara kaşlar kapkara uzun saçlar kızım maşallahı vardıim di evimizdeyiz.allah her keze böyle kolay doğumlar nasip etsin bu arada sezeryan kadar rahat ve konforlu bi doğum şekli olamaz tabi bu benim fikrim tavsiye edebilirim. Hamileliğimin en başından beri bura da yazıştığım fikir alışverişi yaptığım tüm arkadaşlara teşekkür ederim.