Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canın kavga çekiyor belli
dedim ya boş insanlarla muhatap olmuyorum
hadi sen biraz bdvde herzaman yaptığın gibi birilerini azarla,çok bilmiş seni
Kizzzzzzzzz ( zerrin stayla) twitteri açmışlar. Bana dayanamadin sen açtırdın dimi itiraf et .
Hadi canim oyle mi diyorsun.
Peki... Kendi kendinle muhatap oluyor musun. Hani bu boslukla kendine katlanmak zor olmali.
hahah aynen dedim zerrin daha iyi masum soulf den dedim :))))) köfte gibi kızar biber gibi patla :)))
Hanımlar haddimi aşıyorsam affedin lütfen.Neden sinirlendiğiniz mesajları alıntılayıp cevap verme gereği hissediyorsunuz bir kez tamam iki kez tamam ama baktınız hala aynı uslup devam ediyor neden sizde ortak oluyorsunuz anlamıyorum.Dışardan bakıldığında hiç hoş görünmüyor.
evet evet
senide iyi bilirdik
kankamstyle
aynı seyi yazacaktım simdi egunal
alıntı yapılıp yazıldıkca onemli bir sey diyormus hissine kapılıyor insanlar,
aksine bazen yanıt dahi vermemek en iyi cevap oluyor...
Ben seni bilmezdim valla , bugun gozume carptin.
Rutbeme yazmisim zaten , neyi kanitliyorsun. Ha diyorsan ki KankamStyle i tekrar al. Ben buna alistim ama sana nick hakkini verebilirim.
yok o değilde
birleri 2.üyelik alınca nasılda şirin görünüyorlar
ama önceki nickınde insanları asıp kesıyordun
evet göze çarpmamışım,iyikide sizin gibi boş muhabbetlerin içinde olmadım olmamda
ben sedece takıp ediyorum üye olarak,oralarda görüyorum herkesin
nasıl ikiyüzlü,sahtekar vs. olduğunu,böyle üyelere şaşırıyorum
öylece izliyorum
benim sizler gibi kimseyle tartışmışlığım yoktur
bu tartışmalarda hep siyasetten oldu
bilmem anlatabıldımmı
gerçi anlayamazsın pardon :)
2. Uyelik alinca yeni bir kisilige burunsem , kendimi gizlerdim ve eski nickimi rutbeme yazmazdim. 0
Asip kestigim bir insan olmadi bugune kadar, anlas(a)madiklarim oldu ama hic bir zaman senin gibi seviyesiz bir tartisma icinde olmadim . Bir parti liderinden de seviyesiz bir sekilde bahsetmedim. -1
Ikiyuzlu ve sahtekar derken senin gibi hakaret etmek dobraliksa ben almayayim. Yine diyorum kisi kendinden bilirmis isi. -2
Uzaga gitme, sadece bugun yazdiklarina bak ve benim disimda kimlerle neden tartistigina bak. -3
Cok bilgisizsin. Biraz daha okuman , arastirman , kisiligini bulman gerekiyor. Arada bir destek almani tavsiye ederim. -4
işte sen busun bak nasılda kendini ele verdin :)
bana saydıkların bilgisizsin demelerin hiç önemli değil
çünkü bunu bütün üyelere yapıyordun sen
ve herkes o yüzden kızıyordu sana
sen okudunda ne oldu diye sorarlar adama
hiçbişey olamamışsın maalesef,işte böyle insanlar hayatta yalnızlığa mahkumdur tıpkı sen gibi :)
böyle psikologluk taslayanların ben hep psıkoljık sorunlu olduğunu gördüm
yada istersen mesleğini değiştir,psıkolog ol
seviyesiz derken,ya bu laflara gülmedem geçemiyorum :)
seviyesızlığın dibini yaşattınız burda
neyse bakalım bana bu lafları sayanlar haftasonu neyapacak
bana sormuşlar ama kendilerini unutmuşlar
Yalniz sen benden cok , kendine dert yapmissin farkinda misin.:) Farkindalik guzeldir yerinde ve yararli oldukca.
Sen Kilicdarogluna hakaret etmeseydin ben hic karismayacaktim. Sonra ne yaptin benim ikinci uyeligimle vurmaya kalktin. Kazen'in haberi var iken sana ne oluyor. Istersem yarin baska bir nick alirim ama yonetime bildiririm. Bunda seni rahatsiz eden ne?
Insanlari cok iyi analiz ettigini saniyorsun ama neden bunu bilmiyorsun. Kendi eksikliklerinin disa vurumu bu.
Meslegimi seviyorum. Okudum da ne oldu, diplomam var , psikolog olmayi dusunmuyorum ama sana su tavsiyeyi verebilirim:
Gunde bir kitap , 8 saat uyku, KK bir sure yasak sana.