• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

Biz burda efsa erkek miydi değil miydi diye tartışırken devlet yine bize ince ince giydiriyor.

Konu acıyorum;
[h=2]SGK'nın yeni kararına göre resmi tatil günlerinde muayene yapılmayacak vatandaş özel hastanelere gidecek.[/h]

o konu açıldı galiba canım:13:

O da doğru:27:

Valla erkek olduğunu kesin olarak düşünüyorum da, örgütünü bilemicem. Ama şaşırmam arkasından başka şeyler çıkarsa:27:

tamam amacını anladım siteden kız ayarlamaya calısıyordu:ssz:

bir de dinden girince işin içine tav olacagını sandı kızların heralde :27:

Biz burda efsa erkek miydi değil miydi diye tartışırken devlet yine bize ince ince giydiriyor.

Konu acıyorum;
[h=2]SGK'nın yeni kararına göre resmi tatil günlerinde muayene yapılmayacak vatandaş özel hastanelere gidecek.[/h]

Alıştık be elmayram:50: Gördüm haberi de artık umursamıyorum:31:

biri konuyu görüp gelse habersiz ve son sayfaya baksa neler düşünür acaba sonra da başlık açarmış burada bunlar konuşuldu diye kılıçdaroğlu şöyleymiş diyee yanlış anlamaya bak senn ohoo gazetelere kadar düşer böyle bir iddia var diyee :52::53::53:

:53::53::53::53::53::53::53::53:
Ayyy sonra KK komple kapansaa gazetelere düşünce..
KK ceza alsa bu yüzden..
Ve sonra Kazen bizim izimizi bulsa bizi topa tutsaaa abooowww :30::30:

Atayım özelden:34:
Ewet lütfennn beyybiyyy :8:
Kafamda deli sorular:27::27:
Benim de aynen..
Dün ki BDV deki adam geldi aklımaa :27::27:

Aaaaa sen misin o :60:
Tamam hatırladım :52:
Ewett benim o sende beni takip et..:52::52:
Bana takıl hayatını yaşaa :4::4:

yani kısacası kandırıldık :27: kameraya el sallayın :3:

tabi atacaktm kuzum baktım hemen yorum yapmıssın yoksa toplicaktım bizim ekibi :10: :52:

beni en cok şok eden de o zaten
bir örgüt işinde falan mı yoksa anlamadım ki :27:
Ewetttt el sallayın hanımlarrrrr :3::3::3:
Şu an bizi izliyor mu, ziyaretçi sayımız vardır belki içlerindedirr :52::52:

tamam amacını anladım siteden kız ayarlamaya calısıyordu:ssz:

bir de dinden girince işin içine tav olacagını sandı kızların heralde :27:

Biz ona fazla büyük geliriz. Belli ki küçük kızlardan hoşlanıyor. Bir ümit küçük kız bulur muyum diye düşündü herhalde tövbe tövbe:19:

Kemal Kilicdaroglundan girip, teizm- ateizm, Allah-Tanri, Kürt-Özerklikle devam edip
ve sonunda Efsanin erkek mi kiz mi konusundan nasil cikildi bilemiyorum ama herkesi tebrik ediyorum :37:

Back