Ve Kaynpederm de bizi brakt malesef :-((((((

mekanı cennet olsun canım.eşine ve diğer yakınlarına allah sabırlar versin.
okurum tabii.allah kabul etsin.

Ve gommusler oglenden once, nasil sigdin koca adam o tabuta? nasil koydu ogullarin seni o kara topraga ? buz gibi yere soktular seni senağlama usumuyormusun baba? icim yaniyor hem anamin dayisisin, hem buyuk annemin kardesisin, babamin dayisi, esimin babasi yaktin icimizi birakip da gittin bizleri, seni o kadar seven varmis ki evin dugun evine donmus dolup tasmis, yer yer insan doluymus eviniz, iki gundur cumbur cemaat olmus evin, ama sen yokdun baba, keske gorebilseydim seni, yengem amcamin karisi sultan yengem annem icin seni gormus yuzunu gormus bakmis sana, nur gibi hic bi yerinde hastanedeki morlugu yok demis :1shok: yuzu bembeyaz yuzunden nur acmis dedi, hic aci cekmis gibi degildi diyor, melek gibi bembeyazmis, tertemis olmus yuzun, keske opebilseydim senin yuzunden son defa insallah oglun benim yerime de opmustur seni :a015: birakip da gittin bizleri, usuyormusun Baba, koca HIDIR UNVER bizleri biraktin ha, vay be daha 3 gun oncesine gozlerin acik sana iyimiisn diye soranlara kafanla evet diyerek salliyormussun, ya simdi iyi misin Baba senağlamasenağlama icim yaniyor meger ne cok seviyormusum seni beeeeeeeeeeee :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
okurken bende agladım cunku bnede kayınpederımı ock ama cok sevıyorum allah aıcısnı gostermesın sana ve esıne bool sabırlar mekanı cennet olsun ınşş

Başınız sağolsun, Allah Rahmet eylesin, gurbette olmak çok zor sizi çok iyi anlıyorum, Allah sabırlar versin.

hemde ne zormus gercekden, kendi babami goz onune getirdim de nasil dayandi esim, ben kafayi yerdim sanirim, bi ay boyunca babasiyla hastanede kaldi sayilir, iyilescek diyerek, ama olmadi iste rabbim yanina aliverdi fazla cekmeden, cekmeden onu aldi yanina ki raht uyusun yerinde insallah, gomduler babam seni kara topraga, usume orda usumezsin insallah, kokunu ozlemisim be senin, sapkan kardesimde, ona hatira kaldi senden, oglun gelirken senin esyalarindan getirsin bana hatiran olsun bizlere, rahat uyu yerinde aci cekme ruhun sad olsun, cok kotuyum babammmmmmmmmm ((

Allah hepinizden tek tek razi olsun, persembe gunu yedisini yapcaklarmis, kim bilir kac kisi gelcek gene, sagolunlar, her zaman birileri varmis geceye kadar, ev bos olmuyormus, ne ck seveni varmis babamin ah ahhhhhhhh

19 unda benin dedem vefat etti bi süre sonra kayınpederin.aynı zamanda hastanede kalıyolardı.ve aynı hastalıktan.allahım rahmet eylesin hepsine.yattığı yerler cennet olsun bütün ölmüşlerimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…