Gebeliğe Hazırlık VE HAMILEYIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

CESUR05

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
1.363
799
43
36
Arkadaslar Merhaba,
Cogunuz beni tanir,hemen hemen her konuda bulundum.
30 yasindayim ve 2.5 yillik evliyim. Yaklasik 1.5 yildir da cocuk icin mucadele ediyoruz.
Vitaminler, sogan kurleri,sut buhari,klomen+catlatma ignesi her ay en az bir tane yapilan kan testleri. O kadar yipratici bir surec ki ve cok zor. Resmen Gururm inciliyordu,her seferinde negatifi gormek beni kahrediyordu. Doktorlar esimde ve bende sorun olmadiginı soyluyordu ama nedense olmuyordu. En son yukarida da bahsettigim gibi klomene karar verdik esimle. 2 ay ust uste klomen+ catlatma ignesi oldum. 4 yumurtam gelisti en kucugu 20mm. Bu sefer oldu derken yine olmadi. Biraktim her seyi vucuduma tek bir sey almadim. Sadece hic denemedim dedigim ovulasyon testini aldim pik gordum 12. Gun ust uste 2 defa degerlendirdik. Sonra tatile ciktik. Tekneden mi atlamadim. Dag bayir mi cikmadim neler neler. Ve sonra her zaman ki gibi umutsuzlukla test yaptim ve bir baktim 2 dk icinde ikinci cizgiyi gordum adetime 6 gun varken. Ilk defa gordum cizgiyi inanamadim hala soktayim. Onca şey denedim olmadi cunku neler yasamistim. Bir ovu.testiyle bugun anne adayiyim. Binlerce sukur. Allah herkese nasip etsin. Hepinize dua ediyorum sizde bana edin saglikla buyusun kucagima alayim. Sormak istediginiz bir sey varsa sorun canlarim. Bizi bizden başka kimse anlamaz. Ve sunu asla unutmayin, istedigimiz kadar parcananalim zamani gelmemisse olmuyor. Lutfen icinizi rahat tutun ve guzel dusunun. Sizi seviyorum.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun:KK200: Bende tam pes edip aşılama veya tüp bebek deneriz dediğim zamanda hamiş kalmışım..
Üstelik yarım yamalak ayda 3 yada 4 sefer olan ilişkiden biri tutmuş ihtimal bile vermezdim şükürler olsun:dua:
Hayırlısıyla, sağlıkla kavuşuruz inşallah minnaklarımıza:anneadayı:

Hayırlı olsun:KK200: Bende tam pes edip aşılama veya tüp bebek deneriz dediğim zamanda hamiş kalmışım..
Üstelik yarım yamalak ayda 3 yada 4 sefer olan ilişkiden biri tutmuş ihtimal bile vermezdim şükürler olsun:dua:
Hayırlısıyla, sağlıkla kavuşuruz inşallah minnaklarımıza:anneadayı:
Seninde gozun aydin canim. Masallah. Allah ol der ve olur gercekten beklemek sabretmek lazim ama zor oluyor. Binlerce sukur.kac haftaliksin?

Bizde sadece yumurtlama ve öncesini değerlendirebilmiştik sonrasında bayramdı tatildi olmadı ovulasyon kullandım bir on gün kadar da hayıt tohumlu çay içtim tatilde dünyanın yolunu gezdik denize girdik çıktık önümüzdeki ay rahim filmine çok odaklanmıştım ki 2 gün kala öğrendim bende. Allah verecekse her şekil veriyor galiba. İnşallah sağlıcakla alırız kucaklarımıza ❤️

Seninde gozun aydin canim. Masallah. Allah ol der ve olur gercekten beklemek sabretmek lazim ama zor oluyor. Binlerce sukur.kac haftaliksin?
6+2 canım, hep duyuyordum stres olmayınca tutuyor diye nasıl stres yapılmaz ki diye kafayı yiyordum:KK1:Bizde de sorun yoktu demek ki istemeden de olsa gerçekten kendimizi etkiliyormuşuz.

Gözünüz aydın :) insallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip olur :) sizin adınıza çok sevindim. Darısı diğer anne olmak isteyenlerin başına insallah:)
Tesekkur ederim cok sag olun. Insallah allah tum isteyenlere versin hayirlisiyla insallah.

6+2 canım, hep duyuyordum stres olmayınca tutuyor diye nasıl stres yapılmaz ki diye kafayı yiyordum:KK1:Bizde de sorun yoktu demek ki istemeden de olsa gerçekten kendimizi etkiliyormuşuz.
Masallah canim. Benim daha adetim bile gecmedi. Ben cok stres yaptim her olumsuzlukta bittim.uzuldum ama cok sukur rabbim yuzumuzr guldu

Masallah canim. Benim daha adetim bile gecmedi. Ben cok stres yaptim her olumsuzlukta bittim.uzuldum ama cok sukur rabbim yuzumuzr guldu
Sonuca odaklan canım artık:KK200: İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğin, tekrar hayırlı olsun.. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah:KK60:

Arkadaslar Merhaba,
Cogunuz beni tanir,hemen hemen her konuda bulundum.
30 yasindayim ve 2.5 yillik evliyim. Yaklasik 1.5 yildir da cocuk icin mucadele ediyoruz.
Vitaminler, sogan kurleri,sut buhari,klomen+catlatma ignesi her ay en az bir tane yapilan kan testleri. O kadar yipratici bir surec ki ve cok zor. Resmen Gururm inciliyordu,her seferinde negatifi gormek beni kahrediyordu. Doktorlar esimde ve bende sorun olmadiginu soyluyordu ama nedense olmuyordu. En son yukarida da bahsettigim gibi klomene karar verdik esimle. 2 ay ust uste klomen+ catlatma ignesi oldum. 4 yumurtam gelisti en kucugu 20mm. Bu sefer oldu derken yine olmadi. Biraktim her seyi vucuduma tek bir sey almadim. Sadece hic denemedim dedigim ovilasyon testini aldim pik gordum 12. Gun ust uste 2 defa degerlendirdik. Sonra tatile ciktik. Tekneden mi atlamadim. Dag bayir mi cikmadim neler neler. Ve sonra her zama ki gibi umutsuzlukla test yaptim ve bir baktim 2 dk icinde ikinci cizgiyi gordum adetime 6 gun varken. Ilk defa gordum cizgiyi inanamadim hala soktayim. Onca sey denedim olmadi cunku neler yasamistim. Bir ovi testiyle bugun anne adayiyim. Binlerce sukur. Allah herkese nasip etsin. Hepinize dua ediyorum sizde bana edin saglikla buyusun kucagima alayim. Sormak istediginiz bir sey varsa sorun canlarim. Bizi bizden baska kimse anlamaz. Ve sunu asla unutmayin, istedigimiz kadar parcananalim zamani gelmemisse olmuyor. Lutfen icinizi rahat tutun ve guzel dusunun. Sizi seviyorum.
Ne güzel bi örnek. Kafaya takmamak fazla düşünmemek gerektiğinin çok güzel bi örneği. Hayırlı olsun. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

Tebrik ederim.Saglikla kollarınıza almak nasip olur inşallah.
Bende 2 senedir her yolu denedim.3 ayri doktora gittim ve bu ay ilk defa ovulasyonla takip etmeye karar verdim.Hangi markayı kullandınız acaba?Ben dün laboquik sipariş ettim ama tereddütteyim .

Tebrik ederim.Saglikla kollarınıza almak nasip olur inşallah.
Bende 2 senedir her yolu denedim.3 ayri doktora gittim ve bu ay ilk defa ovulasyonla takip etmeye karar verdim.Hangi markayı kullandınız acaba?Ben dün laboquik sipariş ettim ama tereddütteyim .
Laboquick güvenilir bi marka. Hiç yanılmıyor. Bende onu kullandığım ilk ay hamile kaldım.

Canım başlığı senin açtıgını görünce nasış sevindim:))
Canım benim sağlıkşa gelsin kuzucukk:))

Back