Gelinlik Modelleri ve gelinlikte ilk provam

gumusss

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
227
0
316
Rize
aslında canım çok sıkkın. gelinliğimi daha önce eklemiştim. şimdide bana dikien gelinliği ekliyorum. ve seçtiğim tacı

Son düzenleme:
çookkk güzel tatlım hiç sıkma canını bu anların güzelliğini düşün... son halinide bekleriz... mutluluklar....

daha önce eklediğiniz gelinliğin üstünüze göre dikilmiş hali. bir fark göremedim ben. canınız neden sıkkın ki?

daha önce eklediğiniz gelinliğin üstünüze göre dikilmiş hali. bir fark göremedim ben. canınız neden sıkkın ki?

gelinlikte değişiklik olmayacaktı zaten. ama belime tam oturmadı. belim basene göre çok daha ince.o yüzden mi yapamadılar anlamadım

bence de güzel olmuş,yakışmış yani,canını niye sıktın anlamadım,için rahat olsun

ben çook beğendim

teşekkür ederim arkadaşlar.

ayrıca gelinlikte ince ip askıda olacak

gelinlik model olarak çok zengin sizede güzel olmuş ama askıları olacaksa bence iki tane olsun yada straples tek ince askı biraz garip geldi bana ama herşeye rağmen çok güzel mutluluklar şimdiden

gelinlik model olarak çok zengin sizede güzel olmuş ama askıları olacaksa bence iki tane olsun yada straples tek ince askı biraz garip geldi bana ama herşeye rağmen çok güzel mutluluklar şimdiden

:: canım teşekkür ederim. aslında iki askı olacak. ince iki ttane ip askı. iplerin üstüne iince boncuk dikilecek. prova olduğu için öyle iki tane askı yaptılar sonra giyinmede problem olunca birini çıkardık askının.

ozaman prenses kadar güzel olacağından eminim rengide tenine gayet iyi gitmiş askıların sade olmamasıda hoş bir ayrıntı olur:89:

canım gelinliğin çok güzel ve ayrıca çok yakışmış üzülme potluğu halleder gelinlikçin...

bence gelinliğin çok güzel canım...sana da çok çok çok yakışmış....

Rabbim mutlulukla giymeyi nasip etsin tatlım

Ay masallah ne kadar yakismis ve gercekten cok degisik hos bir gelinlik Allah mutlu mesut etsin nazarlardan korusun insallah

Ay masallah ne kadar yakismis ve gercekten cok degisik hos bir gelinlik Allah mutlu mesut etsin nazarlardan korusun insallah
teşekkür ederim canım.temennilerin çok güzel. İnş. hepimiz mutlu oluruz
bence gelinliğin çok güzel canım...sana da çok çok çok yakışmış....

Rabbim mutlulukla giymeyi nasip etsin tatlım

teşekkürler güzel dileklerin için. :80:
canım gelinliğin çok güzel ve ayrıca çok yakışmış üzülme potluğu halleder gelinlikçin...
inş hallolur canım.teşekkürler

Çok yakışmış bence. Mutluluklarrr
teşekkür ederim.

canım tacın çok güzelmiş nerden aldın??

gelnliğimi aldığım yerden. trabzon wedding dress

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…