Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çookkk güzel tatlım hiç sıkma canını bu anların güzelliğini düşün... son halinide bekleriz... mutluluklar....
gelinliğiniz çok güzel size çok yakışmış :)
teşekkür ederim kızlar. ama belimde potluk oluştu tam oturmadı bende inir oldum. inş düzeltebilirleray çok hoş canım çok beğendm güle güle giiiiyyy
daha önce eklediğiniz gelinliğin üstünüze göre dikilmiş hali. bir fark göremedim ben. canınız neden sıkkın ki?
bence de güzel olmuş,yakışmış yani,canını niye sıktın anlamadım,için rahat olsun
ben çook beğendim
gelinlik model olarak çok zengin sizede güzel olmuş ama askıları olacaksa bence iki tane olsun yada straples tek ince askı biraz garip geldi bana ama herşeye rağmen çok güzel mutluluklar şimdiden
:: canım teşekkür ederim. aslında iki askı olacak. ince iki ttane ip askı. iplerin üstüne iince boncuk dikilecek. prova olduğu için öyle iki tane askı yaptılar sonra giyinmede problem olunca birini çıkardık askının.
ozaman prenses kadar güzel olacağından eminim rengide tenine gayet iyi gitmiş askıların sade olmamasıda hoş bir ayrıntı olur:89:
teşekkür ederim canım.temennilerin çok güzel. İnş. hepimiz mutlu oluruzAy masallah ne kadar yakismis ve gercekten cok degisik hos bir gelinlik Allah mutlu mesut etsin nazarlardan korusun insallah
bence gelinliğin çok güzel canım...sana da çok çok çok yakışmış....
Rabbim mutlulukla giymeyi nasip etsin tatlım
inş hallolur canım.teşekkürlercanım gelinliğin çok güzel ve ayrıca çok yakışmış üzülme potluğu halleder gelinlikçin...
teşekkür ederim.Çok yakışmış bence. Mutluluklarrr
canım tacın çok güzelmiş nerden aldın??