• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Facebook da yasaklanıyor

Yok ya böyle tek tek sitelerle uğraşmasınlar. Direk evlerimize gelip bilgisayarlarımızı toplasınlar en mantıklısı :ssz:

Devletin gizli kalması gereken konuşmaları resmen youtube da yayınlandı bugün. Ulusal tehtit görülüp arkasından youtube güm :10:

Nerdeyse cikip devleti youtube yonetiyormus diyeceksiniz. Yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis, hirsizin hic mi kabahati yok yav? Bu savas cigirtkanligi yapanlar, Suriye ile savas cikartma komplolari ayarlayanlar kasetleri yayinlandi, niyetleri ortaya dokuldu diye sutten cikma akkasik mi oldular? Vallahi ayni zihniyet... Erdogan da ona kiziyordu zaten, kasedini yayinlayanlar ne hakla onu dinlemisler diye.. Pes diyorum.

Savasi cikarmaya calistiklarini anlattiklari kasedi yabancilar da ingilizceye cevirip Turkiyenin savas bahanelerini kendilerinin urettigini duydular, simdi ne olacak? Suriye savasa bir adim onde basliyor simdi, dunyanin gozunde duzenbaz bir ulkeyiz artik. Ayrintilarla ugrasacaginiza, olayin butun resmine bakin biraz da.

Ttnet sınırsız internet fiyatını düşürsün o zaman bu bildiğin sınırlı internet oluyor.

Nerdeyse cikip devleti youtube yonetiyormus diyeceksiniz. Yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis, hirsizin hic mi kabahati yok yav? Bu savas cigirtkanligi yapanlar, Suriye ile savas cikartma komplolari ayarlayanlar kasetleri yayinlandi, niyetleri ortaya dokuldu diye sutten cikma akkasik mi oldular? Vallahi ayni zihniyet... Erdogan da ona kiziyordu zaten, kasedini yayinlayanlar ne hakla onu dinlemisler diye.. Pes diyorum.

Savasi cikarmaya calistiklarini anlattiklari kasedi yabancilar da ingilizceye cevirip Turkiyenin savas bahanelerini kendilerinin urettigini duydular, simdi ne olacak? Suriye savasa bir adim onde basliyor simdi, dunyanin gozunde duzenbaz bir ulkeyiz artik. Ayrintilarla ugrasacaginiza, olayin butun resmine bakin biraz da.

Üşenmeden diğer yazdıklarıma da baksaydınız bu yazdıklarınızı yazmazdınız, yanlış anlamaya nasıl müsait bir toplumuz. Ben youtube yasağını destekliyormuyum sizce :97:

Kafayı kuma gömmeye hacet yok aslındaa

Ne yaparlarsa yapsınlar peşlerindekiler hoş görmeye muktedir

Ne gerek var bu kadar küçülmeye...

Back