• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Facebook da yasaklanıyor

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.868
40.718
698
Ve Facebook da yasaklanıyor

27.03.2014 20:57

Twitter ve YouTube‘un ardından Facebook da Türkiye'deki kullanıcılar için yasaklanıyor. Bugün Suriye ilgili tapelerin ardından YouTube’un kapatılabileceği gündeme gelmiş ve çok geçmeden TİB’in idari kararıyla popüler video paylaşım platformuna erişim engellenmişti.
Star TV ana haber bülteninde verilen bilgiye göre TİB, Facebook’u da kapatmaya hazırlanıyor. Bu gelişme haberde "Facebook'un da kapatılacağı yönünde ciddi emareler var. TİB'den Facebook'un kapatılması için bir takım başvuruların yapıldığı bilgisi bize ulaştı"sözleriyle duyuruldu.

http://odatv.com/n.php?n=ve-facebook-da-kapatiliyor-2703141200

başka kapatacak bişey kaldımı?

bence uğraşmasınlar direk insanların beyinlerini kapatsınlar ve tabiki gözlerinide hey allahım

bi de bugün gündemden çok geride kaldım bu tape nedir yahu neyle ilgili?

Eeeeee haliyle :31:
Ne kapanırsa kapansın oky, memleket daha fazla çıkmaza sürüklenmesin. Gün be gün savaşa çekiliyoruz :ssz:

youtubenin şokunu atlatamadık daha bu ne hız. bir kaç gün beklesinler ya alıştıra alıştıra kapatsınlar :51:

başka kapatacak bişey kaldımı?

bence uğraşmasınlar direk insanların beyinlerini kapatsınlar ve tabiki gözlerinide hey allahım

bi de bugün gündemden çok geride kaldım bu tape nedir yahu neyle ilgili?

Devletin gizli kalması gereken konuşmaları resmen youtube da yayınlandı bugün. Ulusal tehtit görülüp arkasından youtube güm :10:

Ee bu işin ne savunulacak yanı var cevap bekliyorum? Her şeye bi kulp buluyorsunuz hem kendinizi kandırıyorsunuz hem milletin bekasıyla oynuyorsunuz ya twitter youtube facenin kapatılmasında ki amaç nedir?

Bunların hiç birini kapatmak çözüm olmaz youtube kapandı ne oldu diğer video sitelerinde geziyor ses kayıtları:ssz:

Siz olayı yanlış anlamışsınız be canım, o kayıtları bizden değil "dış mihraklardan" gizleyeceksiniz. :ssz:

suyorumcusu:'' Haftaya interneti komple keserler, öbür ay da elektriği kapatıp matbaayı batıya geri yollarlar. Bir dahaki seçim mağaralarda oy kullanırız''

Kapatıyorlar kapatmasınada bari Kötü sitelerede bir el atsınlar hayırlarına,milletin yuvaları dağılıyor bu yüzden...

Ben ilk tweetir kapatıldığında face yazdığımı yazıcam buraya :34:

Twitter kapatılır olmadı facebook olmadı youtube hiç olmadı tr de internet komple yasaklanır!!

Nasılda ileri görüşlü bi insanım :ssz: komple internet nezaman kapatılıcak acaba :ssz:

Back