İşte zamanı geldi ayrılığın.. Memleketimden , toprağımdan , dostlarımdan ve herşeyden önemlisi biricik ailemden ayrılma zamanı geldide çattı bile.. :gitme: Başta herşey rüya gibiydi.. sanki ayrılık vakti hiç gelmeyecek gibi hiç düşünmüyordum şehrimden kopacağım o günü. ben buraya aittim, bu kentle özleşmişti bütün iliklerim..bir başka havayı teneffüs edeceğimi hiç düşünmemiştim ki.. Ama 9 ekimde bu kentte bi misafir olucam. Gelin olucam uzak diyarlara.. sabahları annecim uyandırmıycak artık beni.. kahvaltım hazırlanmıyacak.. işe giderken beni uğurlayan annem olmayacak.. akşam yollarımı gözetleyen anneme süprizler yapamıycam.. offf peki ben nasıl dayanıcam bu ayrılığa..şimdiden özledim. düşünürken nefes alamıyorsam evlenince napıcam ben 
Evet dostlar 9 ekim cuma günü kendi memleketimde , 11 ekim pazar günü ise nişanlımın şehrinde düğünümüz olacak..İçim öyle buruk ki..Yazmak , paylaşmak istedim sadece... çok garip ama çok yalnız hissediyorum bu günlerde kendimi..
Evet dostlar 9 ekim cuma günü kendi memleketimde , 11 ekim pazar günü ise nişanlımın şehrinde düğünümüz olacak..İçim öyle buruk ki..Yazmak , paylaşmak istedim sadece... çok garip ama çok yalnız hissediyorum bu günlerde kendimi..