Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benden msj.larını esirgemeyen arkadaşların hepsine tek tek teşekkürler..allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese o arada banada ...atlatıcaz..sevgi ve mutllulukla kalın...
çok geçmiş olsun arkadaşım Allah sabır versin sana her zaman yanında olduğumuzu bil İnşallah bir daha anne olacaksın ve sağlıkla bebeğini kucaklayacaksın canım buna inan ve bol bol dua et dualarım seninle...
uzun süredir elim bu sayfaya gitmiyordu... anneler gününde kanamam yüzünden dr.gittim ve kalp atışı durmuş... kaybettik... allah sizlere sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin...
irem cim bu durumda ne denir inan bilemiyorum çok üzüldüm meleğini alan rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir melek daha verir canım umudunu sakın yitirme
irem canım çok üzüldüm geçmiş olsun.. Allah sabır versin.. inşallah en kısa zamanda tekrar bu duyguyu yaşar sağlıcakla kucağına alırsın canım.. dualarım tüm bebek isteyen ve bekleyenlerle.. kendine iyi bak...