• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve bitti ... Nasıl kabullenceğim? :(

Daha çok yeni yaran izi kalsada emin ol acısı zamanla geçecek..Biliyorum şimdi hiç geçmicekmiş gibi geliyor sana ama inan geçiyor.

hyr unuturum bliyorum ama şuan bttiğini kabul edemiyorum.heran beklemedeyim
sanki btmickmş gbi inanıorum.yani içmde hep umut var döner diye.
bttiğini kabullenemiyorum :(

İçinde sana karşı birşey olmadığını söylesini hazmedemiyor olabilirsin veya bunu haketmediğini düşünüyor olabilirsin.
Kabullenemediğini düşünmemeye çalış zamana bırak ve en önemlisi beynini sürekli meşgul edecek bir uğraş bulmaya çalış.Kısa zamanda olanları kabullenmeye ve alışmaya başlarsın diye düşünüyorum böylelikle.

2.5 sürdü 1.5 aydr böleyiz ilk defa.ayrıl barış yapıyoruz hep.ayrılıyor sewmiyorum diye.sonra barıştgmzda bnm zaten içmde umut vardı barıscktık diyor.
sonra bir daha ayrılıyorz dio ki bn o lafları sen mutlu ol diye zorla söledim diyor.
neye inanım bn :(

arkadaşım hakketen senin adına çok üzüldüm çok zor kabüllenmesi güç birşey ama şu kelimelerin harflerini yutmasan tam olacak ya ciddiye alıp okuyası gelmiyo insanın ..tekrerdan geçmiş olsun ..

Her ayrıldığında ayrılıp her barıştığında da barışıyor musun yani?
Oyuncak mısın sen?
O kararsız kalıyor diye sana bu kadar gel git yaşatmaya hakkı yok.
Bence bu sefer barışmaya kalktığında ayrılık konusunda ısrarcı ol.Barışmak istemediğini bir ayrıl bir barış yıprandıgını ve artık kararını verdıgını soyle.
Sonra bekle aradan uzun bır zman gecsın bak bakalım hala barısma konusunda ısrarcı mı?Yaptıgından pısman mı?
Eger uzun zaman barısmak ıcın ısrar edıp yaptıgından pısman olursa ve en onemlısı ıkna olursan barıs derım cunku o zaman anlarsın senı gercekten kaybetmekten korkuyor mu korkmuyor mu? Ama bır ıkı kez barısalım deyıp senın kararlı tavrın karsısında pes edıyorsa zaten bırak gıtsın ..Senı kaybetme korkusu olmayan bırı ıle zateb ömür geçmez.

Canım öncelikle onu gözünde büyütmeyi kesermisin lütfen !

biliyosun bende 5 gün önce ayrıldım ilk ve 2. gün kötüydüm 3. gün ağlamaklı ama şimdi iyiyim. Beyninde bitirmelisin . Şöyle düşün seni o mu yarattı o nefesi o canı o mu verdi ki gidince sen nefessiz kalasın kalbin dursun ?? ...

Bittiyse demekki artık gitmiyodur saten 1 aydır askıdaydı ilişkiniz aynı benimki gibi yani alısmıssındır bu sona.. biliodun ayrılıcağınızı tahmin ediodun actığın konulardan biliyorum.
Hersey gül gibiyken mi bitti pat diye hayır ee daha nee ??

Ben arkadasıma gittim ilk gün sonra o geldi filan ewde durmadım işyeri cok iyi geldi tek kalma ailene sığın annenle konus nasıl olsa anneler hep iyiliğini ister kızlarının !
Ve artık o dönücekmi diye bekleme umut bağlama bende bekledim 4. güne kadar bi msj gelicek diye ama yok yok..

Sevse duramazdı arardı. Halam diyorki sakın sen arama böle bi hata asla yapma ararsa arar aramassada boşver biten bitmiştir.Sen bitmesin istiosan bu böyle. Ama bneim için dönsede bitmiştir. Aramızda büyük bi sevgi olsaydı bu ayrılık yaşanmazdı demkki hayatımda ona yer yok bu böle bn kabullendim sende kabul et önüne bak nasıl olsa geçicek.. Bi önceki ilişkimden biliyorum 2 sene düşündm durdum onu sonra da bu kişi unutturdu ilerde de baskası olucak. Biliyorum suan yerine koyamazsın düşüncesi bile acı verir ama en fazla 1 ay diyorum sana bu yoğun acı için benimki bu kez 3 gün sürdü :)

Kendine değer ver süslen püslen etrafına bak umutlulara şans ver. Bi süre kafanı dinle baskasıyla olma TEK KALMA KALMA KALMA............ sürekli uğraş bul .. öpüldünn =)

2.5 yıl oldu be sewvgli...
2.5 yıl ewlilkten başka hayalimiz yoktu..çocuklarımızn adı bile belliydi.
bni,benden çok sewerdin..
bgn temelli bitti kızlar.
çoğunuz biliyorsunuz bir öyle bir böyleydi eski sewglm.1.5 aydr ne gidebldi ne kalabldi.
1.5 da değşti.bn hep barıştık her barışmamz iyi oldu ama 5 gn sonra değişiodu.
bnde aşk sewgi heycn yok diyodu.
ve bgn son kez konuştuk.içmde bşy yok dedi bana.kesin bir dille.keşke olsa ama yok dedi

napıcm kızlarr nasıl kabullenicm nasıl unutucam.
gidişini kabul etmiyorum! bunu bana yapamz aşkımıza yapamaz unutamaz bni.
nasıl bi acı ALLAHIM bu dayanamıorum !

hyr unuturum bliyorum ama şuan bttiğini kabul edemiyorum.heran beklemedeyim
sanki btmickmş gbi inanıorum.yani içmde hep umut var döner diye.
bttiğini kabullenemiyorum :(

offf güzelim

önce şu harfleri eksiltmeden yaz ki ne dediğin anlaşılsın. tasarruf mu ediyorsun kendi dilini benliğini mi kaybediyorsunkötükedihüso

--- ---

önce kabullenmekle başla sonrası kolay gider. hızlı başlamışsınız hızlı bitmiş. gidene dur deme pişman olursun. dönerse buyur et ama gidene gitme deme

hayatında uygularsan şu yazdıklarımı mutlu olursun. ne ağlaman ne inlemen geri getirmez. getirse getirse zaman geri getirir sana onu. soğudum diyen biri gelse ne olacak orası da muallak :delphin:

o kalbin unutana kadar hep acıcak ama zamanla düzelir belki bizim bi aydan fazla oldu benim hala canım acıyo mesela zor yani Allah sanada sabır versin banda herkese:Saruboceq:

Canım daha önce de yazmıştım sana hatırlıyorsan.
Ve aynen tahmin ettiğim gibi oldu. Bazı hareketler nettir ve ne kadar umut bağlamaya çalışsan da bitiyor işte böyle. Zaten anlattığın kişi seviyor olsa sana o şekilde davranmazdı. Duygu yok, heyecan yok diyen birinden beklenen şey budur zaten. Sonunda üzülen sen oldun. :((((
İnan ki zamanla artık onunla gelse bile beraber olmam diyecek konuma geliyorsun.
Sadece sabırlı olmaya çalış. Geçiyor, geçecek... Yaşadım tüm o evreleri ben de. :(

Benimde ayrılalı iki ay oldu. Seni seviyorum ama babam ve çevrem istemiyor dedi )ben daha önce bir evlilik yaşadığım için) ve benim 2,5 yılım gitti böyle olacağını biliyordum ama o nasıl kendinden emindi herkesi silerim diyordu ne oldu beni sildi en kolayı yaptı nerde sevgisi balondu söndü ilk zamanlar bende çok kötüydüm ama şimdi daha iyiyim zamanla sende düzelirsin inşallah.

Geçer canım benim geçer hepsi geçer ölücem sanırsın ölmezsin hep onu sevicem dersin başkasını da seversin hatta daha çok onun yerini kimse alamaz artık benden hayır gelmez dersin kendin bile şaşırırsın nasıl tekrar aynı şeyleri başkasına hissedebildiğine hepsi geçer hee delip de geçebilir ama bitecek ya burada tecrübe konuşuyor:))

canım senle de 2 gündür doğru düzgün konuşamadık; kesin bitmiş mi bunu tercihlerin sonunda görücez; ama bence hata yaptın bu konuda...

yanına geldiğinde tepkisi ne olcak önce onu görelim... bu arada hata yapma sakın, eskiler eskide kalsın sen önüne bak;)

kızlar çok sağolun destek için.
şunu belirtmek istiyorum, ben unutamam demiyorum.unuturum alışırım başkasınıda sevebilirm
ama benim sorunum şu: umutluyum!
bu içmdeki umut nasıl biter? ya sanki hala barşckmışız gibi geliyor.sanki geçici bir ayrılıkmış gbi,
her zaman dediği gbi -biz zaten barışıkcaktık-diycekmiş gbi geliyor.
bu yüzden hep bekleme halindeyim hep bekliorum ha döncek diye :(
bittiğini kabuulenemedim :(

bende umutluydum taa ki bugüne kadar anladım olmucağını beklemiyorum artık zor olsada benim içinde bitti..oyüzden kararlıysan ayrılmakta boşuna bekleme dönsede dönmesede umrun olmasın

2.5 yıl oldu be sewvgli...
2.5 yıl ewlilkten başka hayalimiz yoktu..çocuklarımızn adı bile belliydi.
bni,benden çok sewerdin..
bgn temelli bitti kızlar.
çoğunuz biliyorsunuz bir öyle bir böyleydi eski sewglm.1.5 aydr ne gidebldi ne kalabldi.
1.5 da değşti.bn hep barıştık her barışmamz iyi oldu ama 5 gn sonra değişiodu.
bnde aşk sewgi heycn yok diyodu.
ve bgn son kez konuştuk.içmde bşy yok dedi bana.kesin bir dille.keşke olsa ama yok dedi

napıcm kızlarr nasıl kabullenicm nasıl unutucam.
gidişini kabul etmiyorum! bunu bana yapamz aşkımıza yapamaz unutamaz bni.
nasıl bi acı ALLAHIM bu dayanamıorum !

kızlar çok sağolun destek için.
şunu belirtmek istiyorum, ben unutamam demiyorum.unuturum alışırım başkasınıda sevebilirm
ama benim sorunum şu: umutluyum!
bu içmdeki umut nasıl biter? ya sanki hala barşckmışız gibi geliyor.sanki geçici bir ayrılıkmış gbi,
her zaman dediği gbi -biz zaten barışıkcaktık-diycekmiş gbi geliyor.
bu yüzden hep bekleme halindeyim hep bekliorum ha döncek diye :(
bittiğini kabuulenemedim :(

Yüzüne gerçekleri çarpmadan anlamayacaksın sanırım... :umursamaz:
1) Adamın içinde sana karşı bir şey yokmuş artık... boshayallersmile
2) Keşke içimde sana karşı bir şey olsa ama yok demiş, yani adam sana 'sana acıyor' diye dönüyor her defasında... Sevgiden değil, sana acıdığından!!! :2:
3) Bunu aşkımıza yapamaz demişsin. Hangi aşk? akannehir Adam 'SENİ SEVMİYORUM' derken hangi aşk???? :olmaz:
4) Barışacakmış gibi geliyormuş sana... Barışsanız nolur ki adam seni sevmezken sadece zaman geçirmek için sana dönecek ve BİR GÜN GENE BİTECEK!
5) Bittiğini kabullensen iyi olur bunun için çok geç bile kalmışsın...
şakkıdı

aman allahım noluyo kızlar bize ya önceden kadınlar erkekleri terk eder darmaduman ederdi şimdi tam tersi oldu onlar bizi böle paramparça edip bırakıyolar ya ben kendime söz verdim artık kızlar ben kaçıcam o kovalıycak bizde küstük ama o yine bitirmiş kafasında faceden falan silmiş ama busefer yok ben aramıycam msjda atmıycam o koşsun peşimden hepimiz böle yapalım kızlar akılları başlarına gelsin sende sakın üzülme cnm sende deki benim içinde hiççç ama hiçç bişi kalmadı sana dair bırak o düşünsün boşver

hayyal arkadaşım haklısın ama aması var iştee...
2.5 yıl süren sevgi 1.5 ayda bu kadar kolay bitermi.hem bilemiyorum her barıştıgızda daha 10 gün önce -zaten ümit vardı içimde barışcktık- diyen oydu.günde 3 defa facene grip bakıyorum diyen oydu.
hani bunlar küçük umutlar dceksn belki ama gözüme çarpıyo işte..bilmiyorumkismile

hayyal arkadaşım haklısın ama aması var iştee...
2.5 yıl süren sevgi 1.5 ayda bu kadar kolay bitermi.hem bilemiyorum her barıştıgızda daha 10 gün önce -zaten ümit vardı içimde barışcktık- diyen oydu.günde 3 defa facene grip bakıyorum diyen oydu.
hani bunlar küçük umutlar dceksn belki ama gözüme çarpıyo işte..bilmiyorumkismile

Bunlar senin aşk kırıntıların...
Aşk kırıntısıyla doymaktansa tek başına aç kalırım bu hayatta şarkısını sana armağan ediyorum...
şakkıdı

Back