• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Ve bitti iştee... :)

Üstüne cuk diye oturmuş,
çok beğendim bende.
Mutlulukla giyersin inşallah canım a.s.

çok hoş olmuş şıkta görünüyor ayakkabıyı ne yaptın bilmiyorum ama umarım taşlı almışsınızdır onuda... mutluluklar dilerim

evet canım ayakkabımı da hallettim gelinliğimle aynı renkte.Tahmin ettiğin gibi taşlı ışıl ışıl bişey.

gelinliğin çok güsel cnm..Allah sağlık,huzur ve mutlulukla giymeyi nasip etsin.içindekini de çok beendimm:).üzerinde çok güsel taşımışsın..şimdiden tebrik ederim.Allah mutlu etsin cnmm...

çok güzelmiş canım bayıldım doğrusu. nereden aldın bende böyle bişey istiyorum konya dan ama tesettürlü olcak Rabbim bi ömür muutlu olmayı nasip etsinopuyorumnanaktan

çok güzelmiş canım bayıldım doğrusu. nereden aldın bende böyle bişey istiyorum konya dan ama tesettürlü olcak Rabbim bi ömür muutlu olmayı nasip etsinopuyorumnanaktan
İstanbuldayım canım buradan aldım. Yeni diktirdim modeli ben belirledim üst modeline gelinlikçimle beraber karar verdik ufak eklemelerle bitirdik nihayet 4 gün sonr agiyicem inşallah

Herşey yolunda giderse düğünümüz 24 temmuzda. Gelinliğim de nihayet bitti
gelinliğinin işlemeleri çok güzel gerçektende 3. resimdeki yanında duran gelinliğin alt kısmı bence senin gelinliğinkinden daha hoş gözüküyor ama yine de gerçekten güzel gelinlik ve sana da gerçekten çok yakışmış... allah içine sindirsin... yarın düğünün var sanırım mutluluklar dilerim bir ömür boyu inşallah opuyorumnanaktan

Back