• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Ve bitti iştee... :)

Herşey yolunda giderse düğünümüz 24 temmuzda. Gelinliğim de nihayet bitti

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese çok teşekkür ederim. e tabi düğün yaklaşınca uyku böyle kaçıyo galiba :) gece gece yaptığım işe bak yahu :)

Yalnızca ayakkabım kaldı. azıcık tembellik ettim. onu da halledersem giyim kuşam ile ilgili bi sorun kalmaycak

duvağın yere kadar uzun mu canım, kenarları gerçekten çok şık duruyor.boshayallersmile şimdiden mutluluklar dilerim opuyorumnanaktan

duvağın yere kadar uzun mu canım, kenarları gerçekten çok şık duruyor.boshayallersmile şimdiden mutluluklar dilerim opuyorumnanaktan
Evet duvağım uzun canım yere yakın ama tam yere kadar değil kenarları inci ve taş arkasında da ara ara savorosky taşlar var

cnm gelinliğin çok güzel sende çok tatlısın.gelinliği harika taşımızsın allah mesut etsin maşallah :nazar:

Gerçekten youmlarınız beni çok mutlu etti. Severek diktirdim. Artık 24 temmuzda giylmek üzere beni bekliyor :)

duvağının kenarındaki taşlar çok hoş olmuş çok beğendim gelinliğin sana çok yakışmış allah bir ömür ayırmasın mutlu etsin inşallah

Sentimental çok güzel ayrıca çokda iyi taşımışsın bayıldım ğelinligine mutluluklar.....

Back