YAMİSİİİİN DATLUM GIYMATLIM VALLAHA BENİM BİR KABAHATİM YOK BACIM :sm_confused:benneyaptımki size yarımsattilgine bile olsa geldim demi hani benim sizi evde kalasıcalar benimle cekilen topluluk resimlerimiz benden öncekileri yükletmsiniz eylülcüme.. bulun cııbık resimleri.. sadece zaten kk da resim cektiriyom . kilo takibibi bile o resimlerden yapıyorum. .evlilerin de kaynanaları basına kalsın emi ... hadi yüklemeyin beddualarım devam edecek.. arkası yarınnnnnnnnn:dilcikar::sinifsinif:
OOOOOO AMAN EFENDİM AMAN KİMLERİ GÖRÜYORUUM vereliniortakAy fosildaşım toprağım Kalişim seni görürümde yorum yapmammı? Bu gün gördüm resimlerinizi içimde ne uyandı biliyormusun. Hani çok sevdiğin daha önce tanıştığın ama ayrıldığın ve uzun süre görmediğin bir dostun olur ya işte o özlemle baktım resimlerine. Sanki hasret giderir gibi . Garip gelecek sana ama gerçek. İnşallah bizde bir gün tanışırız. Formundasın şeker...........
Şimdide resimdeki diğer Ankaralı arkadaşlara. Tek kelimeyle harikasınız kızlar dostluğunuz daim olsun.
günaydınlar efenim hayırlı günler cumanız mübarek olsun ülkemin vede torpagımın nadide çiçekleri hadi böcekleride atlamıyalım onlarsızda olmuyo yaani öpüldünüzzzzzzzzzzzzz
zemuszemusopuyorumnanaktan canım sana yazacaktım ama ziyertçi defterin kapalı yerimseniben acarsan sevinirim bende seni sevdimyerimseniben avet kalişımm ablanın yanı ankaranın mıhtarını çok çok severimmmmmopuyorumnanaktan sevdiğimde öpesim geliyoruuuuopuyorumnanaktan
:jeyyar: bügün bende ankaradayım oğlenden sonraaaa:jeyyar:
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
KALıŞ VE NAM
merhabalar arkideşler
bende ankarada yaşıyorum hep diyodum neden ankaralılar buluşmuyo meğer benim haberim yokmuş
hepiniz çok tatlısınız umarım bigün hep birlikte buluşuruz opuyorumnanaktan
Bi İzmirle Bİde Ankarayla kendimi akraba gibi hissediyorum opuyorumnanaktan :asigim:
Buluşma resimlerine baktıkça.kaydirigubbakcemile3
Gülen yüzleriniz hiç solmasın ablalarım.a.s.
NRSNKMA39 ablam seni unutmadan söyleyim.a.s. rüyalarımın kadını kaydirigubbakcemile3 :asigim: a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?