Ve Ankara bulutu:=)

Yine çok güzel bir buluşma olmuş....
Yine ben melül melül bakıyım :ecrin_bebek:
Çok tatlısınız hepiniz... nasılda samimi görünüyorsunuz....
Nazar değmesin tüü tüü.... opuyorumnanaktan

GÜNAYDIIIN ŞEKERLEEEERRopuyorumnanaktan
ÇOK GÜZEL BİR HAFTA SONU GEÇİRMENİZİ DİLİYORUM CANLARIIM :1hug:a.s.

GÜNAYDIIIN ŞEKERLEEEERRopuyorumnanaktan
ÇOK GÜZEL BİR HAFTA SONU GEÇİRMENİZİ DİLİYORUM CANLARIIM :1hug:a.s.

selam kalimeram dadlım kıymatlım düğün dernek derken yorgunluktan öldük canım haftasonu eeeeeeeeeeee güzeldi işteopuyorumnanaktan allaha emanet ol:enbuyukkk:

hoşbulduk canım benim:1hug::1hug:

kalimeracım yine toplamış ankaranın güzel hatunları, ankara ankara seni görmek ister her bahtı kara diyerek

hepinize kucak dolusu sevgiler, kokulu öpücükler....gözüm taze gelin tca yı aradı ama buluşmaya katılmadı galiba...

girdap ablamızın doğum günü de kutlu olsun.mutlu yıllar...

dostluğunuz daim olsun bayanlar...nice buluşmalara...

selam kalimeram dadlım kıymatlım düğün dernek derken yorgunluktan öldük canım haftasonu eeeeeeeeeeee güzeldi işteopuyorumnanaktan allaha emanet ol:enbuyukkk:

TOMBıŞıM AŞAĞIDAKı LıNKı TIKLA BıDENEM, ÖPTÜM SENı KOCAMANNNN opuyorumnanaktan

KIZLAR BU GÜN TOMBıŞ ARKADAŞIMIZ 35'Cı EVLıLıK YILDÖNÜMÜ,
BıR MIKTAR OLARAKTAN BURDAN SıZE DUYURMAK ıSTEDıM ŞEKER PARELERıM
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=8198376#post8198376

TEŞEKKÜRLER CANIM BENİİM,

BİZDE SENİ MİS KOKULU MİS KOKULU OPÜYORUZ CANIM opuyorumnanaktan

benneyaptımki size yarımsattilgine bile olsa geldim demi hani benim sizi evde kalasıcalar benimle cekilen topluluk resimlerimiz benden öncekileri yükletmsiniz eylülcüme.. bulun cııbık resimleri.. sadece zaten kk da resim cektiriyom . kilo takibibi bile o resimlerden yapıyorum. .evlilerin de kaynanaları basına kalsın emi ... hadi yüklemeyin beddualarım devam edecek.. arkası yarınnnnnnnnn:dilcikar::sinifsinif:

Ay fosildaşım toprağım Kalişim seni görürümde yorum yapmammı? Bu gün gördüm resimlerinizi içimde ne uyandı biliyormusun. Hani çok sevdiğin daha önce tanıştığın ama ayrıldığın ve uzun süre görmediğin bir dostun olur ya işte o özlemle baktım resimlerine. Sanki hasret giderir gibi . Garip gelecek sana ama gerçek. İnşallah bizde bir gün tanışırız. Formundasın şeker...........

Şimdide resimdeki diğer Ankaralı arkadaşlara. Tek kelimeyle harikasınız kızlar dostluğunuz daim olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…