Ve ameliyatımı oldum Zübeyir örter İzmit

sevavzeng

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2015
20
11
34
Evet meme kuçultme kist temizleme ve liposuction ameliyatlarım oldu Korktuğum kadar sıkıntılı gecmedı guzel gectı 1 hafta oldu once sıkıntı drenlerdir dedım cikti hıc agrim olmadı sadece liponan yerler az agrı var bu arada markete avm ye cıktım gayet iyi geziyorum isimi yapabiliyorum bı kac resim ile tamamlamak istedim Dr Um sagolsun gercekten cok ilgilendi pansumanlarimi da kendi eliyle yapıyor dikişlerim meme basi ve ortadan yarılarak çalıştığı icin hareketlerim kısıtlanmadı alttan dikişler yok gun gectıkce daha iyi oluyorum Doktorum Zübeyir örter 'i onerebilirim gayet titiz ilgili çalıştı ellerine saglık

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 250
  • image.jpg
    image.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 253
  • image.jpg
    image.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 262
Neden normal dikiş? Estetik ameliyatlarında genelde eriyen dikiş atılır iz bırakma olasılığı daha düşük olduğu için.. Dikiş aldırmak acımıyor bu arada, tedirgin olmanıza hiç gerek yok.
Ters t tekniğiyle oldum bilmiyorum neden kullanıldı ama bazı yerlerde normal dikiş attık dedi doktorum yarın sorıyım inşallah dediğiniz gibi olur drenler hiç acımamıştı :)

Geçmiş olsun. Meme küçültme için çok korkutuyor insanlar. Sizi okuyunca rahatladım.

Ne kadara ameliyat oldunuz? Ve eski ölçü yeni ölçüyü söyleyebilir misiniz? Sanırım eski memeleriniz de çok büyük veya sarkıl değildi? Ya da ameliyatla bu kdar güzel hale gelmeleri mümkün mü?

Geçmiş olsun. Meme küçültme için çok korkutuyor insanlar. Sizi okuyunca rahatladım.

Ne kadara ameliyat oldunuz? Ve eski ölçü yeni ölçüyü söyleyebilir misiniz? Sanırım eski memeleriniz de çok büyük veya sarkıl değildi? Ya da ameliyatla bu kdar güzel hale gelmeleri mümkün mü?
Benim sarkmıştı dogumdan sonra Asimetrik bozukluk vardı kistden dolayı 95 dı gogus suan 80 oldu hemde sılıkon gıbı duruyo cok ıyı oldu acı yok gercekten bende korkuyordum ama ılk 2 gun narkoz ve Sırt ustune yattığın için ödem oluyor baska sıkıntım olmadı :) senin ne sıkıntı var meme de

Benim sarkmıştı dogumdan sonra Asimetrik bozukluk vardı kistden dolayı 95 dı gogus suan 80 oldu hemde sılıkon gıbı duruyo cok ıyı oldu acı yok gercekten bende korkuyordum ama ılk 2 gun narkoz ve Sırt ustune yattığın için ödem oluyor baska sıkıntım olmadı :) senin ne sıkıntı var meme de

Benimkiler de çok büyük ve emzirme doğum sarkık. Cesaret edebilirsem ben de düşünüyorum:) senin gibi olumlu yazanalr oldukça güç topluyorum:)

Öyle durduğun zaman kaybı bence Rahatlık hem görünüş için cok ıyı oluyo :)

İnş canım araştırmalada başladım artık ben dd :) yazamadım evet istdayım oradan dr bakmam daha iyi ama olumlu yazıları doktorları da rs geçmiyorum :KK66:)

X