- 20 Haziran 2014
- 138
- 26
- 98
- 38
- Konu Sahibi lusiferaz86
-
Malesef hem şişlik fazla hem morluk ilk gumden beri.Bugün 2.günüm bakalım insallah cabuk gecerBuz koyuyor musunuz ?
İlk gün her on beş dakikada bir plastik eldiveninin içinde arada gazlı bez olacak biçimde iki gözümün üstüne buz koydu annem ..
ilk gün şişlik olmadı , asıl ikinci gün şişti yüzüm..morluk ve şişlik ilk 4 gün en yüksek düzeydeydi
üç gün sonra da morluklar azaldı şişler inmeye başladı
geçmiş olsun
Yani kolay değil elbette.Ama katlanılabilir yine de burun deliklerim tıkalı gibi o beni zorlayan.morluk sislik de cocuklarımın tepkisi ne olacak korkusundan sıkıntıHadi ya zor mu o kadar? Bende olmak istiyorum ama canım çok tatlıdır acayip korkuyorum
Sen ameliyat oldun mu canım nasıl geçti?çok geçmiş olsun , inşallah sağlıklı güzel bir burnunuz olur :)
bende yarın giriyorum ameliyata. çok heyecanlıyım :) yanına nerler götürdün sen hastaneye? neler lazım oluyor? anesteziyi atlatabildin mi? nasıl şuanda anestezi etkileri?
Merhaba ameliyat olmuş olmalısın .Merak ettim inşallah güzel geçmiştirçok geçmiş olsun , inşallah sağlıklı güzel bir burnunuz olur :)
bende yarın giriyorum ameliyata. çok heyecanlıyım :) yanına nerler götürdün sen hastaneye? neler lazım oluyor? anesteziyi atlatabildin mi? nasıl şuanda anestezi etkileri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?