- 20 Haziran 2014
- 138
- 26
- 98
- 38
- Konu Sahibi lusiferaz86
-
Teşekkür ederimÇok güzel olmuş burnun çok beğendim güle güle kullan :) çok yakışmış yüzüne
Ben çalışıyorum normalde ama iş kendi işimiz hala başlamadım.Masaj yapıyorum insin diye.Yalnız burunun alt dikiş atılan kısmından alnıma kadar yukarı yaptığım masaj hareketi biraz zor geliyor .Burun ucum bir acaip hissiz gibi..Bugün iftar davetindeydim bantları açmadım yalnız biraz önce meraktan ölmek üzereyken bulunca kendimi açtım.Resimlerdeki ilk haliyle bile farklı anında değişmiş .Şişik durumda .İki tarafım eşit olmayışından çıkaramadım aslında ama çok belli ödem oluşu .Yani umarım ödemdirilk alçım cıktıgında bende tam bu görüntüdeydim cnm. şişliğin var hala ama ona ragmen güzelll. inecek daha şişliklerin. masajını ihmal etme. bende bandı 1 gün yerine 3 gün tutmştun öyle kendimi daha iyi hissetmiştim çünki. calışyormusun evdemisin sen ? bi süre böyle dışarı cıkmak istemeyebilirsin. ben 15. günümde anca dışarı cıkma cesareti buldum
Tesekkur ederim sevgili betizmm.Ayy ne kadar minnoş bir burun sisleri indiginde nasıl olacak kim bilir
Ben sakaryada yaşıyorum canımm inşallah bakalım ramazandan sonraya düşünüyorum görüşmek için çünkü hala korkularım var canım aciyacak diye. Siz ne güzel atlattınız şimdi sonucu bekliyorsunuz bana nasip olacak mı bakalımTesekkur ederim sevgili betizmm.
Darısı senin başına.Hangi şehirdesin?Ve hangi doktoru düşünüyorsun araştırdın mı?
Ben de ikinci çocuğuma hamile kaldığım gün kafamda tarihi kesinleştirmiştim.Emzirme süreci bitecek ve ramazandan önce bu ameliyatı olacagim bir sekilde.Yani 2015 eylül ayında yaptığım plan tamda buydu 2017 mayıs ayı rinoplasti ameliyatı .Cok sukur oldum.Sira geldi sanakararini vermelisin artikkk merakla bekliyorum senin nasil olacak oncesi ve sonrasi
Ben sakaryada yaşıyorum canımm inşallah bakalım ramazandan sonraya düşünüyorum görüşmek için çünkü hala korkularım var canım aciyacak diye. Siz ne güzel atlattınız şimdi sonucu bekliyorsunuz bana nasip olacak mı bakalımbirde ısrarla böyle iyi boş ver olma diyen annemi de unutmamak lazım
bnm burun ucum için masaj yok. sadece üstü için asagıdan yukarı bi masajım var. burun ucu sert ve hasssas evet hala öyle benimde o eşitsiz şişlikte 2-3 güne düzeliyor cnm ödem o bendede oldu solum şiş değildi sağım şişti bigün uyandıgımda. geciyor ama bandı açınca begendin mi kendini. ben bi kac dışarı cıkAmamıştım baya şişti. gecti snraBen çalışıyorum normalde ama iş kendi işimiz hala başlamadım.Masaj yapıyorum insin diye.Yalnız burunun alt dikiş atılan kısmından alnıma kadar yukarı yaptığım masaj hareketi biraz zor geliyor .Burun ucum bir acaip hissiz gibi..Bugün iftar davetindeydim bantları açmadım yalnız biraz önce meraktan ölmek üzereyken bulunca kendimi açtım.Resimlerdeki ilk haliyle bile farklı anında değişmiş .Şişik durumda .İki tarafım eşit olmayışından çıkaramadım aslında ama çok belli ödem oluşu .Yani umarım ödemdir
Benim burun ucu artın üstten aşağı doğru olan masaj hareketi...Alçım pazartesi alındı,bugün sabah itibariyle daha da şişti ama masaja devam.Burnum hala başka bir dünya ,ilk açılıp temizlendiğinde ilk gün nefes iyidi şimdi gripli gibiyim hala içi yara gibibnm burun ucum için masaj yok. sadece üstü için asagıdan yukarı bi masajım var. burun ucu sert ve hasssas evet hala öyle benimde o eşitsiz şişlikte 2-3 güne düzeliyor cnm ödem o bendede oldu solum şiş değildi sağım şişti bigün uyandıgımda. geciyor ama bandı açınca begendin mi kendini. ben bi kac dışarı cıkAmamıştım baya şişti. gecti snra
Teşekkür ederimGüzel bir burun olmuş , nefesiniz bol olsun, güle güle kullanın
evet gayet iyiyim cnm. bir alta yeni bi konu actım foto ekledim ona bi bak benim konuya. senin 14. günün sanırım buda benim 14. günümden bi foto eklediğim. morluklar bende 4-5 gün sürdü sonra hiç kalmadı ama arnica jel krem kullandım o hemen aldı morlukları.arabanın içinden dışarı baktıgım fotoda. 32. günümBenim burun ucu artın üstten aşağı doğru olan masaj hareketi...Alçım pazartesi alındı,bugün sabah itibariyle daha da şişti ama masaja devam.Burnum hala başka bir dünya ,ilk açılıp temizlendiğinde ilk gün nefes iyidi şimdi gripli gibiyim hala içi yara gibiBenim bugün 14. Günüm dışarı çok çıktım , burun de cikcam hatta AMA bantlarim Ustunu Bu sis halimi sevmedim Ayrıca geçmeyen inatcı morluklarım Makyaj yapıyorum ama üstünde emanet gibi duruyor fondoten,pudra ..
Senin 1 ay oldu galiba ,nasıl normalleşti mi ???
Gerçekten çok iyi gözüküyorsunuz. Epeyce ödem inmiş şekillenmiş burnunuz.Güle güle kullanın :)evet gayet iyiyim cnm. bir alta yeni bi konu actım foto ekledim ona bi bak benim konuya. senin 14. günün sanırım buda benim 14. günümden bi foto eklediğim. morluklar bende 4-5 gün sürdü sonra hiç kalmadı ama arnica jel krem kullandım o hemen aldı morlukları.arabanın içinden dışarı baktıgım fotoda. 32. günüm
Evet .Benim 12. Gun hem Alci hem de icindeki silikon splint Alindi.Burun etlerim yakildi.İçeride yapışma tehlikesine karşı konulmuş,ben bunu ameliyattan 1 hafta sonra öğrenmiştim tabi.Hepsi çıkıp temizlenince güzel nefes aldım 1 gün sonrası yani iki gündür grip gibiyim tam güzel bir nefes alamadım yani.Ama normal olduğunu söylüyorylar.Zaten burnum bile üstünde tonlarca atmosfer basıncı varmış gibi agir geliyo ilaclarla zamanla gececktirCok gecmis olsun hepimize. Benim bugun atel cikti bantli suan bildiginiz uzere, ancak nefes alirken tikanik gibi sanki bu normal mi sizde de oyle olmus muydu?
Emin ol Farkı yok ailelermizin :) Normalde 7 mayista ameliyat olacaktim, yakin vefati dolayisiyla erteledik 24 Mayisa..O ara surecte goz goze gelmemeye konunun ameliyatima gelmemesine özlem gosterdimÇok sanslisin canım sana sadece yapma etme diyorlar benim annem ameliyathaneden bile döndürebilir beni korkuyorum valla
Çocukla cok zor hem hareket açısından hem de çok risk var çarpacak edecek diye. İnşallah bu süreç hemencecik geçer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?