- 6 Mayıs 2024
- 678
- 534
- 18
- 26
- Konu Sahibi aceleciaycicegi
Merhaba kızlar yaklaşık iki aydır buralarda topik topik geziyorum hamile kalmaya çalışıyorum bir düşüğüm oldu, o gebeliğin de evlendikten bir yıl sonra olmuştu yaklaşık 7 aydır hamile kalmaya çalışıyorum. Aralıklı olarak eşimle kavgalarımız ve tartışmalarımız oluyor bunun büyük çoğunluğu tabiki kayınvalidem ile alakalı. Eşim annesine çok düşkün sürekli onu aramamı sormamı istiyor ben ise kendi annemi bile sık sık arayıp konuşmam yapım değil. Eşim istiyor diye onun baskılarıyla zar zor arıyorum kavga ediyoruz aramıyorum diye 2-3 gün aynı evinde yabancı gibi yaşıyoruz hiç konuşmuyoruz çünkü inadından ölür yine de dönmez… sonra ben yine dayanamıyorum annesini arıyorum barışıyoruz zaten evlendiğimizden beri neredeyse 3-4 ayda bir ailesinin yanına gidiyoruz ailesi başka şehirde yaşıyor. Sörf eşim istiyor diye istediği şeyleri yapmaya çalışıyorum ama hiçbir şekilde ne ona ne kv yaranamıyorum annesi ameliyat oldu kızı bile bakmadı ben gittim yanında kaldım ben kürtaj olduğumda ne kv ne görümcem aramadı bile neyse uzun konuştum kusura bakmayın lütfen ama eşimle olan tüm bu süreçler beni çok yıprattı sürekli kavga halinde olmak sürekli alttan almak beni düşünmeye itti ve bugün saatlerce oturup neler yaşadığımı düşündüm.. Belki de bu hamile kalamama, düşük hepsi Allah tan gelem işaretlerdi ve ben bunları görmek istemedim şimdiye kadar. Belki hamileliğim olsa doğum yapsam bu kavga gürültü ile beni çok daha zorlu süreçler bekleyecek bilemiyorum. Zaten sürekli bir kavgalı bir barışık olduğumuz için yumurtlama günlerini de değerlendiremiyorum ve bakıyorum artık sadece tek heves eden tek uğraşan benim… Tüm bunları düşündükten sonra en büyük hayalim olan annelikten ağlayarak haykırarak vazgeçiyorum… Okuyan herkese şimdiden teşekkür ederim çok uzun oldu ama artık birileriyle paylaşmazsam dayanamayacağım lütfen yorumlarınız ile bana destek olun çok zor durumdayım